Създавам PDF файл от Web Page на български език с въпросната програма, но за съжаление нищо не се чете, т.е целият текст е с йероглифи и аз незнам как да го кирилизирам. Ако някой е запознат, моля да помага.
Създавам PDF файл от Web Page на български език с въпросната програма, но за съжаление нищо не се чете, т.е целият текст е с йероглифи и аз незнам как да го кирилизирам. Ако някой е запознат, моля да помага.
То май няма начин. И със 6-цата не успях да изкарам кирилица веб страниците или мах изкарвах ама само на първата страница а на подстраниците пак си беше йероглифи.
Eми задайте му кирилски шрифтове да ползва от настройките...
Gadget каза:
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Eми задайте му кирилски шрифтове да ползва от настройките...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ми не става.. пробвал съм и аз[!].Има специална версия на продуктите им която накрая завършва с CE. :Adobe Acrobat Pro (5,6 или 7)CE. Специално правени за Cентрална Eвропа.Ама не се намират из Фрее-тата.
[8)]
ми ако искате Adobe Acrobat 6.0 CE кажете... че новите версии още нямат ЦЕ версия май...
carcass - за 6-та версия виж това:ftp://83.148.109.194/All%20Adobe%20CS%20CE/
[:D] [8D] []
Това нещо съм се опитвал да го правя една камара пъти и все не успявам. Дори и на сайта на Adobe, където можеш да си поръчаш някоя страница и после да ти я изпратят по пощата, пак не става. Единственото решение е да пуснеш страницата през виртуалния принтер на Acrobat (има и други безплатни) и от там всичко си тече както си трябва.
???
Какъв ви е проблема? С виртуалния принтер:
http://deathknight.hit.bg/setcom/setcom.pdf
Другото:
Convert Html to Pdf
Settings --> HTML -->Settings --> font and encoding
настройките се правят на Windows-1251 .. обаче при мен е заключено
какъв е извода версията трябва да е CE...