Може ли някой да ми каже програмка ярез която да си декодирам сигнала на HBO?
Става въпрос за кодек или някаква друга програмка. Тунерът ми е AverMedia studio 303 от който между другото съм много доволен.
Благодаря предварително!
Може ли някой да ми каже програмка ярез която да си декодирам сигнала на HBO?
Става въпрос за кодек или някаква друга програмка. Тунерът ми е AverMedia studio 303 от който между другото съм много доволен.
Благодаря предварително!
Така въпроса е много общо зададен и няма смислен отговор. От къде ще го гледаш, как е кодиран?
Прави се с DScaler и съответен plugin.Това,което се получава след декодирането е поносимо за гледане,но много лошо като качество.Цветовете ту ги има,ту ги няма,губи се синхронизация от време на време...На този етап толкова е постигнато.Plugin-а се усъвършенства бавно.
И друго - иска много бърз процесор - от порядъка на P4 2.8GHz или минимум 2.4GHz.Натоварва го на 100%.Засега не го препоръчвам (лично мнение),освен ако човек не е напълно откачен на тема филми от HBO...[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Прави се с DScaler и съответен plugin...
<div align="right">Originally posted by pland - 23/05/2005 : 21:42:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Плс, малко повече инфо за "съответния плъгин" ?