Резултати от 1 до 7 от общо 7

HELP

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2005

HELP

Здравейте.Наскоро преинсталирах Windows98se.След това всичко беше наред,освен едно нещо.Като пиша в i-net на фонетична,не ми я чете-излизат ми йероглифи:Windowsa е кирилизиран.

Прочетох пуснатата тема във форома и изкючих гугала,но пак не става.

Може ли някой да помогне

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

HELP

моят съвет:

- preinstall windows.

98se си има вградена кирилизация - след преинсталацията всичко ше е О.К. !(без инсталиране на кирилизатори)

просто по време на инсталацията се избира "Cyrillic support"(или там както беше нещо по време на инсталацията..).

ако все пак, тези указания са спазени пък няма кирилица - препоръчвам преинсталации докато се оправи проблема...

успех!

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

HELP

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте.Наскоро преинсталирах Windows98se.След това всичко беше наред,освен едно нещо.Като пиша в i-net на фонетична,не ми я чете-излизат ми йероглифи:Windowsa е кирилизиран.

Прочетох пуснатата тема във форома и изкючих гугала,но пак не става.

Може ли някой да помогне

<div align="right">Originally posted by ryryer - 24/05/2005 : 19:52:31</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Има една програма BulLet 98. На една дискета се събира. Стартираш я и тя ти оправя нещата без да пипаш нищо. Колкото и да си омотал рег. настр. и кодовите таблици, програмата оправя нещата със замах.

5. Member
    Тук е от
    Oct 2004

HELP

http://injinera.bgplus.com/na4alo.htm

Виж този сайт. Описано е кое, как и защо. Според същия сайт BulLet и Flextype са бози. За флекса съм съгласен, а BulLet не съм ползвал.

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

HELP

Cvetanov, моля не прави категорични заключения за софтуер, който не си ползвал. Това, което е направил Г.Атанасов (injinera) е детска играчка в сравнение с BulLet. При BulLet подхода е различен, не е като при Flextype. Сега не ми се обяснява, но не съм чул и самия Г.Атанасов да е казал лоша дума за BulLet, което трябва да ти говори нещо.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2004

HELP

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Cvetanov, моля не прави категорични заключения за софтуер, който не си ползвал. Това, което е направил Г.Атанасов (injinera) е детска играчка в сравнение с BulLet. При BulLet подхода е различен, не е като при Flextype. Сега не ми се обяснява, но не съм чул и самия Г.Атанасов да е казал лоша дума за BulLet, което трябва да ти говори нещо.

<div align="right">Originally posted by ru-boy - 25/05/2005 : 12:29:31</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Не съм правил категорични заключения по отношение на BulLet, а само резюмирах казаното от Г.Атанасов

""Специалисти" от НБУ привеждат Windows в полуфабрикатно състояние чрез кирилизатор, гордо описват делата си в Нета" - това е за BulLet на същия сайт.

И мисля че съвсем ясно се разбира от поста ми че категоричното заключение базирано на опита ми се отнася за флекстайп. Къде по-долу виждаш категорично заключение от мое име за BulLet

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Според същия сайт BulLet и Flextype са бози. За флекса съм съгласен, а BulLet не съм ползвал.

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

8.  

9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе