Търся накоя добра програма за платежни нареждания, НОЙ...
Някой може ли да ми препоръча нещо добро??
Преглед за печат
Търся накоя добра програма за платежни нареждания, НОЙ...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Търся накоя добра програма за платежни нареждания, НОЙ...
<div align="right">Originally posted by TopBG - 01/06/2005 : 15:19:31</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Най-добрия софтуер за платежни е на фирма Алгос (Algos Soft) http://www.algosbg.com/Prices.htm Има и много безплатни такива и съвсем не са лоши. Например на www.microinvest.net има безплатен такъв и твърдят, че е добър.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Търся накоя добра програма за платежни нареждания, НОЙ...
<div align="right">Originally posted by TopBG*-*01/06/2005*:* 15:19:31</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Package 509кБ дай е-маил ще ти я пратя утре от работа.Може да печата и под ДОс и под Вин а .Бланките ги печатам на мастиленоструен принтер Canon и ги признават в банките.С матричен е много трудно да нацелиш големината на шрифта и полетата.Поне при мен модела е екзотичен Panasonik KX -P3196 .Мога да ги разпечатвам бланките , но много трудно се различава разликата между 5 и 6и 8. и в банката мърморят малко.
Започвам да пращам на
ZaphodB ; Кайсо ; Мaxus .
RE Kaйсо фирмата ти не се ли занимава с компютри? Ще купувам служебен .
02.06 12:40часа.Готови сте, току що ви я изпратих и на тримата.
PS 21:26ч. Ако има още желаещи да си признават навреме, по ми е лесно наведъж да изпращам файла.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Package 509кБ дай е-маил ще ти я пратя утре от работа.Може да печата и под ДОс и под Вин а .ланките ги печатам на мастиленоструен принтер и ги признават в банките.С матричен е много трудно да нацелиш големината на шрифта и полетата.
<div align="right">Originally posted by kris11*-*01/06/2005*:* 18:03:45</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
прати я, ако обичаш и на мен:
beeblebrox@abv.bg
[:)]
ще я пробвам на матричен..
Прати и на мен моля :)
yankomitev@abv.bg
Ако е удобно би ли я пратил и на мен.
maxus@dir.bg
Благодаря предварително!
kris11 - хъхъ, не се води по вестниците, толкова съм далече от компютърния бизнес, колкото е маймуна от космоса :D
@kris11
получих, пробвах - на Star LC-20 работи перфектно с тракторните нареждания...[:D][:D][:D]
[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">kris11 - хъхъ, не се води по вестниците, толкова съм далече от компютърния бизнес, колкото е маймуна от космоса :D
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*02/06/2005*:* 15:35:51</div id="right">
Но проблем просто ,ако беше с такава фирма щях да направя ти оборот.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Търся накоя добра програма за платежни нареждания, НОЙ...
<div align="right">Originally posted by TopBG - 01/06/2005 : 15:19:31</div id="right">
Package 509кБ дай е-маил ще ти я пратя утре от работа.Може да печата и под ДОс и под Вин а .Бланките ги печатам на мастиленоструен принтер Canon и ги признават в банките.С матричен е много трудно да нацелиш големината на шрифта и полетата.Поне при мен модела е екзотичен Panasonik KX -P3196 .Мога да ги разпечатвам бланките , но много трудно се различава разликата между 5 и 6и 8. и в банката мърморят малко.
Започвам да пращам на
ZaphodB ; Кайсо ; Мaxus .
RE Kaйсо фирмата ти не се ли занимава с компютри? Ще купувам служебен .
Ето маила ми: dibox@abv.bg
Molia da mi ia pratish !!!
pelo265@hotmail.com
Ако може и на мен...
breiii@chipsetbg.com
Благодаря!
А защо не дадеш линк към нея, сигурно и други ще искат да я пробват?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако може и на мен...
breiii@chipsetbg.com
Благодаря!
А защо не дадеш линк към нея, сигурно и други ще искат да я пробват?
<div align="right">Originally posted by breiii*-*02/06/2005*:* 23:46:39</div id="right">
Да прав си за линка, но като я няма качена вече? Свалих я преди около 1 година.След малко ще ти я пратя.
Re : към всички, които са изявили желания. Започвам да ви я пращам,но нета днес ми е много бавен и прекъсва, така че не ми се сърдете за забавянето.
Ако не съм закъснял..... искам и аз! [:D]
Stefan_7110@yahoo.com
Благодаря!!! [Yeah!]
За да не се "мъчи" повече kris11, то нека някой от получилите програмата да я качи на Free сървър и да даде линк към нея, но само при уловие, че програмата е Freeware.[;)]