Откъде е най-добре да се купи лицензиран Autocad 2006 ще се купуват няколко лиценза а парите са доста и може би има разлики между различните продавачи някой може ли да ме упъти ?
Откъде е най-добре да се купи лицензиран Autocad 2006 ще се купуват няколко лиценза а парите са доста и може би има разлики между различните продавачи някой може ли да ме упъти ?
Тук са официалните риселъри за България
http://www.autodesk.com/cgi-bin/wwaar.pl?ISO=BG
звъниш и питаш....
А има ли възможност да се купи он-лайн с цел да излезе по-евтино - понеже тук се споменаваха цени от рода на 3000 евро и нагоре а на сайта пише 3750 долара [Wow!]
Е, това е друга тема, аз лично ползвам други КАД-КАМ програми като Bobcad, TurboCad които абсолютно задоволяват нуждите ми и струват 9-10 пъти по-евтино. Закупуването на Аутокад е голямо предизвикателство и трябва добре човек да си помисли дали си плаща парите...и дали работата изисква именно този скъп продукт. Големи разлики в цените няма да намериш освен ако някой от дистрибуторите не се откаже или ти даде част от дистрибуторската си отстъпка като отстъпка от цената...
п.с. фирмата ми е официален представител на BobCad-Cam за България http://www.bobcad.com/international.php и с цената на един Аутокад мога да оборудвам и лицензирам зала...
А между другото какво ще се прави на този аутокад. Може да има по добро решение от аутокад.
Доколкото знам има някакъв вариант със заплащане на годишен абонамент. Разучи нещата защото по думите на познати срещу 300-400 евро на година имаш право да ползваш последната версия на аутокад.
Ами ще уточня - фирмата има около 40 компютъра и на всеки от тях се работи на Autocad - наистина излиза непосилно скъпо на всеки компютър по 3000 евро = 120 000 евро - силно съм заинтересуван от аналозите ако може да обясните доколко отстъпват и по какво на Autocad-a и разбира се цените ?
Autocad-a се ползва за проектиране на сгради фирмата няма да назовавам коя е.
ами пробвайте една безплатна алтернатива ProgeCAD 2006 LT ( www.progecad.com )
или за около 200 евро си взимате лиценза за Pro варианта, който има някви библиотеки в повече. Интерфейса е копие на autocad и освен това отваря неговите файлове до версия 2005
Shamara ако не е тайна, какво чертаете с AutoCAD. За 40 PC-та трябва да ти дадат корпоративен лиценз. Няма да 120К в никакъв случай.
Ами да уточня аз не чертая и понятията не са ми много ясни.Как казах по-горе ползва се вмомента Autocad за цялостно проектиране на сгради - всички инсталации и тн.
DeathKnight можеш ли да кажеш повече за този корпоративен лиценз и евентуално кой да питаме ?
Кажи от кой град си за да ти кажа къде да се обадиш.