Извиненията ми, че отново повдигам въпроса за одобрително-неодобрителния Flex Type 2K, но имам един лек проблем, а не е хубаво нещо да не върви с пълния си потенциал.
Ползвам предимно BDS на Flex Type 2K и до сега никакви ядове, но от няколко дни ми се налага да превключвам от BDS на US само с помощта на онова животно с дълъг кабел. Настройките ми оказват това да се извършва с Ctrl, но е вече мит ... Не че ми коства кой знай какви усилия да си вдигна елегантната китка до мишока, но се губи време, а то е ценно.
Ще се радвам, ако някой може да ме насочи къде е проблема. Със сигурност не е хардуерен, понеже за други приложения Ctrl си работи прекрасно.
- инфо:
build 38
Win XP
Нагледно US
Нагледно BDS
Също ще се радвам, ако не ме засипете с наставления от рода на - Махни го този ши*ан флекстайп! Работи с настройките на самия Win... и прочее. Харесва ми и желая той да работи перфектно както преди.
Триста пъти се прeпотих докато напиша това...
Благодаря ви предварително.
==========================
EDIT// Мислиш ли, че не съм пробвала..., mitkko?! Не ще, дяволите го взели...
EDIT// За жалост и това не помага, Julian. Но ти благодаря. Дефекта може да е много нищожен и най-елементарното нещо да го оправи, но не би... за сега. Ох, yжасно е... пиша в Notepad и Copy-Paste ... shte poludeq