Re: Mozilla FireFox - проблеми с кирилицата!!!
1. View > Character Encoding > Cyrilic (Windows-1251)
2. View > Character Encoding > Auto Detect > (Off)
3. Tools > Options > General > Languages > на първо място в списъка трябва да ти е Bulgarian [bg] , а на Default Character Encoding дай Cyrilic (Windows-1251)
4. Ако някой има проблем с Гугъла да си нагласи пощата в гмаил на български, там ще изскочи питане дали всички останали страници на гугъл да бъдат на български и там даваш ОК
XaugyTuH - пробвал съм го и сега пак го пробвах стъпка по стъпка, но няма никакъв резултата!!!
Здравейте :) Значи проблема ми също е Фирефокс който сложих ДНЕС. Има много настройки които още не съм разгледал но попаднах на това че искам да си сваля песен с ФлашГет и го няма в менюто на падащия панел на десния бутон .
Та има ли начин да се сложи по някакъф си начин или по точно как се справяте вие . Не вярвам че всички копирате линковете и после ги паствате в флашгета :081: Благодаря предварително :)
ПС: останових също както и тук така и в друг форум, че не мога да ползвам КРЕДОР-а на форумите а трябва да си сменям моя на Пц-то от Флекстайпа не може да не се оправя по някакъф начин :)
Re: Mozilla FireFox - FlashGet
Трябва да си инсталираш плъгина за FlashGet, името му е FlashGot.
https://addons.mozilla.org/extension...cation=firefox
//
Забелязвам, че освен КРЕДОР-а, при теб не сработват и смайлитата.
В момента не мога да преценя на какво се дължи.
Благодаря ти :033: оправих се с флашгет , но проблема с форумите остава и по точно с КРЕДОР-а :(
просто дам ли на BP и не може да се пише :(
ПС: няма ли тема за повече такива адд-онси кой за какво е и така да се прегледа и секи да си инсталва каквото му трябва !
:033:
Е казаха ми че КРЕДОР-А е писан за ИЕ верно ли е ..??? :081:
Цитат:
Първоначално публикувано от z0r0
ПС: няма ли тема за повече такива адд-онси кой за какво е и така да се прегледа и секи да си инсталва каквото му трябва !
:033:
ето тук са:
http://extensionroom.mozdev.org/
ха! и при мен КРЕДОР не работи с firefox, но пък смайлитата ми мърдат; когато използвам IE - не мърдат; когато използвам IE 7 - мърдат...понякога - божа работа.... :unk: