сложил съм си zonealarm pro 6.0.631.003, всичко е о`кей, но security alert съобщенията в трея повечето са на италиански![]()
:unk: - не пречи, но дразни...
uke:
току виж съм бил открил някакъв бъг :screwy:
някои забелязал ли е нещо подобно?
сложил съм си zonealarm pro 6.0.631.003, всичко е о`кей, но security alert съобщенията в трея повечето са на италиански![]()
:unk: - не пречи, но дразни...
uke:
току виж съм бил открил някакъв бъг :screwy:
някои забелязал ли е нещо подобно?
Чудесен повод да научиш един език повече. При мен всичко си е на английски.![]()
При мен си е английски.Първоначално публикувано от hihimor
и при мен беше на английски при по-старата версия
ето как изглежда:
@ ru-boy*
а аватарът ми защо не мърда - или не съм видял както обикновено някаква фина настройка?
Браво, браво, впечатли ме с клипчетата! Засужаваш да ти вдигна рейтинга.Първоначално публикувано от hihimor
Ами не знам защо не ти мърда аватара. :unk:
Мисля, че е от форумните изисквания за аватар т.е. от поддържаните формати, а те са по-малко от предния форум. Kонвертирай го в друг формат.
Питай директно КрИс, ако го улучиш в настроение.
И по-добре, че не ти мърда аватара, защото щеше да ми опръска монитора с червени точки и петна.:knuppel2:
благодаря!Браво, браво, впечатли ме с клипчетата! Засужаваш да ти вдигна рейтинга.
Ами не знам защо не ти мърда аватара.
Мисля, че е от форумните изисквания за аватар т.е. от поддържаните формати, а те са по-малко от предния форум. Kонвертирай го в друг формат.
Питай директно КрИс, ако го улучиш в настроение.
И по-добре, че не ти мърда аватара, защото щеше да ми опръска монитора с червени точки и петна.
offtopic
ще си карам с неподвижен аватар - не съм чак толкова придирчив
и в гугъл не можах да намеря нищо за тези съобщения на странен италиански, но нещо не смея да пиша до zonelabs.com
Що да не пишеш до фирмата като си си платил? Полага ти се поддръжка.![]()
![]()
![]()
![]()
не знам италиански ...
освен това
и май темата вече трябва да се затвори, нали...да не се отплесвам и да напускам и други star wars gif'чета...че става спам
![]()
Сега като се загледах и при мен излиза на италиански.
Това е само в тъмночервените съобщения, когато една програма се опитва да стартира друга програма.
Иначе в другите съобщения, зелени, сини, оранжеви и т.н. си е на английски.