Мога ли да разкодирам платени сателитни програми през PC- то( SKY - например)? Какъв софтуер ми трябва?
Мога ли да разкодирам платени сателитни програми през PC- то( SKY - например)? Какъв софтуер ми трябва?
може - но само някой - по отношение на качеството имам смесени чувства
use google :0
Успех !
може при това с перфектно качество...ако имаш 1,5Ghz+...
програмките са много, но аз лично препоръчвам ProgDVB + plugin Yanksee + plugin Fenrir + последния softcam.key(в този файл сa кoдовете за разкодиращите се телевизии)
Разбирасе ще ти трябва и някакъв DVB тунер (SkyStar 2) + SAT антена.
Успех с разкодирането...
благодаря...особенно на "dark"
и още един въпрос.....ако ползвам PC-карта за DVB на самия комп....има ли значение конвертора.
ами не съм сигурен точно какво значи "има ли значение", но със същия конвертор, който би гледал тв през стандартен сат тунер, ще гледаш и на pc-то. (далавера е принципно да си вземеш два конвертора, единия е насочен към астра, а другия кам хот бирд нам си колко, така хващаш два сателита с една чиния, коеот незнам доколко може да се направи за .bg аз понастоящем съм в централна европа и тук сигнала се хваща и с капачка от буркан )
П.С. да те подговтвя, че не всички програми могат да се разкодират... всъщност само два или три от стандартите за кодиране могат да се декодират.... единиа много лесно, другия трябва от някъде да си набавиш key-ове. ако очакваш да гледаш premiere на аванта, ще трябва и card reader да си набавиш и да разпиташ някое приятелче дето се занимава с такива неща да те свърже с някой който продава кракнати карти. ама това е сложно и с негараниран резултат... и струва пари, щото сам не можеш да си го направиш. С тунер и pc отваряш 7-8 мтв-та на астра, евроспорт, някъф автомобилен канал и още няколко канала за филми. и още 50ина канала дето лично аз никога не ги гледам.
danke schon dark
жалко че не мога да гледам Premiere .....а дали ще мога да си декодирам Discovary??? ili ne6to podobno?
Много ти благодаря за информацията.
ако приемем, от това "danke schön", че отбираш немски има N24 i NTV, които са фрии и нон стоп бълват научно популярни предавания. Иначе мисля, че имаше едно Discovery или National Geographic ама информацията ми е стара.
:ами като каза централна европа и се сетих за германия.....че и аз бях доскоро там
ами още веднъж ти благодаря.....ще пробвам пък каквото сабя покаже
сигурно пак ще питам в този форум
tschus
пробвай и кажи как е качестовото и с каква чиния ловиш, че в .bg не сам пробвал...
Извинявам се, ако прозвучи глупаво, но нали сме тук във форума - за да се учим и помагаме. Та въпросът ми е - имам PC със TVTuner. Гледам кабелна телевизия на PC-то. Каналът HBO е кодиран. Може ли да се разкодира по някакъв начин?Благодаря и извинения, че малко се отклонявам от темата...
Потърси във форума - има доста писано по тази тема.
Къде има, щото аз бая търсих, ама никъде не можах да открия отговор на въпроса !Първоначално публикувано от Lupus
Потърси с HBO - има 19 теми. Много е важно какъв метод на кодиране ползва съответната кабелна телевизия - от там и декодирането. Някои се декодират с прост филтър, други с по-сложен, а цифрово кодираните с Conax - никак... :coolsmiley:Първоначално публикувано от Кайсо
Ами да де, всичките ги прегледах и всичките водят към някаква, която била заключена и в последствие изтрита. Там явно е имало отговори, ама вече ги няма.Първоначално публикувано от Lupus
Та за това и мен ме интересува. Не че ще седна да си играя за 2 лева да разкодирам, но просто ми е интересно, дали има такива възможности
Погледни тук: http://www.dvb-bg.com/ .Първо си направи една регистрация и чети. Има отделна тема с двб- платки