Първоначално публикувано от
dmitry Не съм напълно сигурен дали е просто софтуерен проблем или не, но това, което прочетох по разни страници и форуми не ми помогна много. В общи линии компа изведнъж блокира за 5-10 секунди и след това минава в режим 640х480 4 бита 16 цвята или нещо такова и изкарва това съобщение за този драйвер. Друг път просто се размазва целия екран и трябва да го рестарирам ръчно. Друго интересно нещо е че като го включвам и трабва да правя по 10-15 опита докато "зацепи". Какво имам предвид -- включвам го и изписуква много странно два пъти и това е -- даже не пуска монитора. След няколко такива опита (и след това рестарт от копчето) взема та зацепи и пусне монитора ама остава на просто черен екран и след няколко такива вече си тръгва да зарежда. Може би ще ви прозвучи глупаво, ама ми се струва че го прави докато не загрее. Щото ако примерно го изключа сега и го включа няма да има проблем. Ама ако го оставя 1-2 часа пак ще прави същия проблем. Оюе нещо -- откакто се появи този/тези проблем/и както си работи взима и се рестартира от само себе си.
И други хора го имат този проблем (със съобщението с драйвера, но аз мисля че всичко това е свързано понеже изведнъж почна да прави всички тия работи), но при всички случаи за които четох е свързано по някакъв начин с някоя игра или остарял драйвер. При мен компютъра си работеше нормално докато изведнъж не започна да дава този проблем. По принцип игри нямам, не се сещам да съм инсталирал нещо ново... Преинсталирах Windows XP (форматирах и диска) и пак същия проблем въпреки, че още почти нищо не съм качил (програми, и др.).