Резултати от 1 до 3 от общо 3

Mathcad

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002
    Мнения
    808
    #1

    Mathcad

    Инстересува ме някой да е чувал за тая програма? И изобщо ако някой има идея за някакви програми свързани с математика нека да пише .

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    542
    #2

    Re: Mathcad

    Маткад - не съм ползвал аз, но ше ти обърна внимание на други, които знам от личен опит. В зависимост от целта има различни програми, които биха могли да ти свършат перфекта работа. Математика е най-популярната и може би с най-много 'математически' възможности (платена). Матлаб също е силна, няма равна в матрчиното смятане и разни симулации, много модули могат да се добавят за определени цели (платена). S-Plus е много мощна среда за статистически анализи, съответно и разни математически цели, от класа на SAS и SPSS (платена, имам копие със студентски лиценз за 1г ако ти трябва). R диалект на S-Plus с цел да е безплатна, добавят се библиотеки за всичко общо взето (препоръчвам). Октав е също безплатна с ГНУ лиценз, заимства доста от матлаб и други подобни, хвалят я доста, аз нямам голям с опит с нея но е популярна в академичните среди, заслужава да й се обърне внимание за целта. За друго не се сещам, може някой да добави мения и препоръки. Кажи за какви цели ти трябва ако можеш и мисля, че можем да дадем акъл.

  4. Member
    Тук е от
    May 2002
    Мнения
    808
    #3

    Re: Mathcad

    Матлаб е перфектна ). Благодаря много.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе