-
skype problem...
Тази вечер като се прибрах и си поглеждам скайп листа на половина. Другата половина просто я няма. Накарах един приятел, който е от изчезналата част да влезе в скайп. Пише ми и аз получавам , но го виждам офлайн, а той мен онлайн. Защо и къде ми е осналата част от контакт листа? Някой ако знае да пише, че направо съм потресен.
-
Re: skype problem...
Не се коси толкова аз пак преинсталнах уина отидох на сайта на скайп поисках да ми пратят мейл с пасса оказа се че битех.бг не получават от тях и така си ми замина акаунта. А познатите пак ще ти се обадят и ша си ги аднеш на ново :)
-
аз доколкото разбирам проблема не е в адването а в това че са ти офлайн... предлагам вариант - изтриваш ги и ги добавяш наново ..
Предполагам че си инсталирал като вариант най новата версия ?
-
Не, просто като се прибрах и си видях листа той беше двойно по - малък :081:. Не че са офлайн потребители, а просто ги няма :081: :081: :081:.
-
ънисталниго и сложи новата версия , ама като я слагаш спри защитите за всеки случай - имам шпредвид регистри тракъри и т.н
Като го изтриеш забърши цялата папка че може да има дефектен фаил
-
Неще, пробвах го на всичките си компове и файда няма :(. Ако някой може да помогне ...
-
Адвам всички на ново ... излгежда скайп пак се усраха. Като чета във форумите им няма много добри приказки за този проблем и доста потребители страдат от него. Много са смотани ве ... как ICQ не се издъниха по такъв начин ?!?
-
не те знам от кога ползваш ICQ - много мога да разправям - не са мо за контакти ами и за вируси и крадене на пароли и т.н. - да не отварям дума
-
По - добре е от скайп ;))). Днес ми се появи целия контакт лист, ахахахахха. Незнам как, просто изведнъж всичко изчезна за момент от скайпа ми и хоп всичките се заредиха на ново. Многоооо интересна работа, но пък факт ;). Този скайп стана по - мистериозен от бермудския триъгълник :grin:.
-
Проблеми със сървърите, най вероятно. И в ICQ е имало подобни случаи, когато част от потребителите нямат връзка и никой не ги вижда, а при другите всичко е наред. Знам, сега ще кажеш - "ама тези, които не ги виждах, си имаха Скайп, и ми се включваха..." - също не е невъзможно. Радвай се, че всичко се е оправило.
За мен "трагедията", за която пишеш, показва само едно - станали сме, ама АДСКИ зависими от всички тези начини за комуникация и ако някой отпадне... УЖАС, света свършва ;)
-
Това е напълно вярно. Голяма част от хората вече са страшно зависими от скайп, ICQ или нещо такова но this is the future ;).
-
heh кажи ми колко дена можеш да изкараш без телефон и компютър с интернет .. аз не много... няма начин - освен да съм в затвора...
-
Аз имам въпрос-накой ползвал ли е Skype за връзка със стационарен или мобилен телефон,и ако ДА,какво и къде се плаща? :undecided:
-
Да. Плаща се с кредитна карта:
http://www.skype.com/store/
-
може да платиш и в българия
Услугата се казава SkypeOut. Регистрираш се на сайта катопопълниш формуляр. Следва плащане на кредит (10евро) която сума се изчерпва и като решиш можеш пак да си дозаредиш.
като стигнеш до кередитните карти избираш Moneybookers. Там също следва регистрация в която посочваш от къде си и те ти казват с кои бълърски банки да работиш. Както се казва - първия път е трудно ...