Само не мога да разбера това като проблем ли го постваш, или като инфо. Изобщо какво искаш да кажеш с тоя capture?
Попитай тези, които ползваха (все още се мъчат да ползват) ICQ 2000, какво имам предвид.Първоначално публикувано от silverfox
Защо ползваш ICQ 2000, а не ICQ2003а или b.
2003a си е класическото ICQ, 2003b по различно и лично мене не ме кефи.
Аз лично не ползвам ICQ 2000, а QIP build 7700, понеже рулира. Освен това ICQ 2003a не поддържа нетърсими icq номера, какъвто е моя акаунт. Твърде много хора споделиха с мен, че ICQ 2000 се скапва постоянно и реших лично да щракна феноменаПървоначално публикувано от Julian
Founder, ти откри топлата вода, бе!... Да "щракнел" феномена...
Ми сега остава да щракнеш и синият екран на Win98 и да го пльоснеш тука - той също е доста чест феномен.
Ми аз обичам да щракам видно от http://go.to/mirabilisПървоначално публикувано от IvO™
И какъв е смисъла от цялата тази говорилня дотук, не стана ясно...
:+sir. Doktora ®© :+ (00:00:22 19/12/2005)
ste ti dam 100 leva opravi mi ICQ_to samo
за това става дума
леле, какви смешници има...100 лева ще дава да му се оправи чата :worry:
Аре кофа вече, а? :coolsmiley:
Марто, едно време бях чул, че ако искаш да закачиш свой собствен IRC-сървър в 'уважаваната' чат-мрежа UniBG, трябваше да платиш нещо от типа на 300-400 кинта, че и нагоре май беше.. Ако пък искаш да станеш IRC-оператор, трябваше да се бръкнеш поне със 100-тарка!Първоначално публикувано от Ско
Ми аре де! Аз не знам тая тема досега как е издържала... :dock:Първоначално публикувано от Ско
ми хайде да изтрием всички теми тогава, понеже "всичко е суета"...
каква трябва да е една тема, за да съществува в този форум??? да изразява възторга от появата на нова програма? ако да, то какъв е проблемът, да изразява смесените чувства от смъртта на друга програма?