Дайте предложение за програма,с помощта на която мога да отварям .DICOM файлове.В такъв формат се правят дисковете от СТ(компютърен томограф).Казаха ми за някаква програма eFilm,но не я намирам никъде по фрии сървърите.
Дайте предложение за програма,с помощта на която мога да отварям .DICOM файлове.В такъв формат се правят дисковете от СТ(компютърен томограф).Казаха ми за някаква програма eFilm,но не я намирам никъде по фрии сървърите.
След търсене в google с "DICOM file format" попаднах например на следната страница: http://www.sph.sc.edu/comd/rorden/dicom.html#links
Потърси и ще намериш подходяща програма. Нямам такъв файл, за да опитам дали дадена download-ната програма го отваря.
Аз доскоро ползвах IrfanView,но сега не ми ги отваря.Явно се записват по друг начин,въпреки,че разширението е същото.
Nai-dobroto, koeto moje da se nameri iz neta, e eFilm. Mojesh da svalish evaluation versia ot www.merge-efilm.com, s oshte malko ysilia mojesh da namerish i crack za nego. Ako ne se spravish sam, pishi mi na stefanaki@gmx.net