Kolkoto i neshta da probvah po Fine reader 7 ne moje da prehvurli tekst na kirilica v MS word
daite link kum raboteshta versia 7-ca
Kolkoto i neshta da probvah po Fine reader 7 ne moje da prehvurli tekst na kirilica v MS word
daite link kum raboteshta versia 7-ca
Ако си инсталирал разпознаване на български език и си указал използването му, то вижда ли се текста на български в дясното поле? Ако да, то оптай да го прехвърлиш в други формати -.txt, rtf, за да видиш дали в тях имаш бъларски език!
...е да точно там е проблема
като го изпращам в MS word излизат празни редове или ако го избера от клавиатурата и така го пратя в word излиза следното съобщение
- The current version does not support copying Cyrillic text to the Clipboard. You should activate the program
Преинсталирах сто пъти пробвах начини но някъде бъркам и не мога да го разбера
You should activate the program
Най-вероятно не си го активирал...само серийния номер не е достатъчен за пълна функционалност
По света - като си го платиш...а у нас - с кей-генератор...не знам точно къде има, за да ти дам линк, но можеш да си потърсиш по фрее-тата
//ЕДИТ: пробвай от ТУК да си дръпнеш версия 7.0 с генератор на активиращия ключ...или си дръпни версия 8.0 и драсни едно съобщение - ще ти пратя активиращ ключ и пач за кирилицата
8 версия е и инсталирах но текста в Word излиза като квадратчетаПървоначално публикувано от Edin_Lud
Ще може ли да се оправи?
Благодаря много за програмата
Инсталирах 8-ма версия и върви перфектно засега*
Имам едно запитване
след инсталиране на 8-версия работи но при повторно стартиране на прогамата ми изписва че
стартиращите файлове са повредени и* иска преинсталация
Не отговорих още вчера, защото исках да го тествам...на 2 машини съм инсталирал версия 8.0 и после пача (въпреки че в Readme на пача пише да се използва преди активиране)...и на 2те машини си работи без проблем.
Според мен или си свалил бъгава версия, или си я кракнал лошо, или версията ти не е съвместима с пача...не мога да помогна
Не виж
програмата работи супер само дето при всяко стартиране
трябва да връщам стария пач и пак да го подменям с този дето ти ми го даде
само това е
може вината да е моя