Резултати от 1 до 2 от общо 2

Mercora

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #1

    Mercora

    Mercora e eдна доста интересна програма. Кчих я само за проба с цел да я изтрия веднага, но сега тази програма има запазено място на моя компютър. Авторите и твърдят, че може да сваляте и записвате музика съвсем легално, в случай, че това ви вълнува. С Mercora можете да търсите музиката, която ви интересува, да си чатите, да търсите програми, линкове към картинки по теми, да участвате в различни по теми групи и много други. След инсталиране програмата претърсва диска ви за музика с цел да я шарне, ако желаете и за други потребители. Каквото и да напиша за програмата, няма да е съвсем точно или да отговаря пълно на качествата на програмата. Най-добре си я свалете докато не е станала платена и си поиграйте с функциите и. На мен ми бе доста полезна, сигурен съм, че и на вас ще е от полза.

    За повече инфо --> http://www.mercora.com/download.asp


  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Mar 2005
    Мнения
    215
    #2

    Re: Mercora

    Здравейте,
    само не разбирам този странен формат (*.msr) как може да се записва, конвертира или по друг начин да се пренесе на носител за музикална уредба.Ако някой има идея да помага.Благодаря!
    Иначе програмката наистина си я бива, даже нещо по-вече:-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе