кажете някой готин менаджер за тагове! нещо като id3master но то е малко бъгаво, а скоро не е излизала версия.
кажете някой готин менаджер за тагове! нещо като id3master но то е малко бъгаво, а скоро не е излизала версия.
Няма, другите са отврат. Пробвах поне 8-10, но това е върхът! Не го сменям с никой. БДУ, не съм забелязал и половин бъг. Дай пример, плийс, че да се пазя.
Има една MP3 Tiger която е удобна за обработка на цяла директория примерно, но май не е обновявана поне от година и половина. Но пък е най-елементарното нещо което съм ползвал, е поради това, че е старичка няма редактиране на ID3v.2
UltraTagger
Перфектният тагер според мен!
Това е първият, който ползвам – но просто си има всичко и не мисля да го сменям. Даже една от функциите му ми скри шапката:
Get album details from freedb
Connect to a freedb server through the Internet to download tag information about a complete album of mp3s. Can retrieve artist and album names, number and title of each track, genre and album year. When this is done you can automatically save ID3 tags version 1, 2 or both.
Бачка безотказно! Свали ми даже имената на песните на един диск който го мислех за апокрифен и не съм се и надявал, че ще го има в базата данни...
>>>http://www.ultratagger.com/<<<
Свали го, регни го и ми кажи мнението си ))