Скъпи приятели,
Втори брой е вече официално готов за сваляне. Надяваме се тридесет и три страници от качествени статии да Ви харесат, но първо за да го изтеглите трябва да се регистрирате - Стани член на списанието.
Скъпи приятели,
Втори брой е вече официално готов за сваляне. Надяваме се тридесет и три страници от качествени статии да Ви харесат, но първо за да го изтеглите трябва да се регистрирате - Стани член на списанието.
- идеята не е лоша...но щом списанието е безплатно, не е зле да се посочват кои програми са безплатни или с отворен код...
- някои линкове за download май не водят до сайтовете на съответните производители (може и да греша), така че някой може да каже, че това е начин за разпространение на ххх софтуер
- между другото, нямаше ли такова нещо, че някои автори на софтуер не обичат да им се праскат връзки директно към програмата* и предпочитат връзки към страницата на програмата, където е линка за сваляне (тук-там съм срещал подобни изисквания - нещо свързано с генериране на излишен трафик или подобно...)
иначе - успех с начинанието!
...между другото от този сайт отидох на друг, който започва така - ако откриете правописни грешки, пишете еди-къде си; смешното е, че в първите 2 изречения има 5-6 правописни или граматически грешки...
Мерси, ама за мен е много по-трудно да се регистрирам във новопоявилото се сайтче отколкото да се обърна към някой от многомногомногобройните други източници на "качествени статии". Тая регистрация не разбирам за какво я изисквате??? Ако е за да претендирате за посещаемост пред рекламодателите, то тогава си сложете някой брояч от рода на каунтърбг.
То не е нужно да се регистрираш. Пича просто е дал неправелен link, който вместо реклама на портала ще му направи лоша шега т.е. ще откаже всеки да разгледа портала защото трябва да се регистрира, а както казах по-горе това не е нужно. Просто влез така http://www.thefreezone.info/site/news.php а не чрез линка от първия пост.
На мене що ми се струва , че много копират от .. http://www.windows-bg.info/news.php
Хлъц, нема рима ама е верно!
:tequilla:
НАЗДРАВЕ!
[size=14px]Чели сме и по-глупави изказвания във форума. Ще трябва да положиш повече усиля, за да си оригинален и неповторим. А, имаше един дето ника му беше ДЗВЕР, него няма да можеш да го доближиш дори, по показател ексцентричност. Дерзай.[/size]Първоначално публикувано от juje
В този форум посредствената оригиналност не е на уважение!Първоначално публикувано от juje
Така, първо аз съм модератор там е не копирам нищо, моля преди да ме обвиняваш прочети новините от www.thefreezone.info и след това ги сравнявай, нямат нищо общо, защото аз ги пиша съвсем сам. Чел не до чел и обвиняваш.Първоначално публикувано от z0r0
Um4ooo не за засягай толкова много, просто както вие така и windows-bg.info използвате портал система PHP Fusion. Явно за това z0r0 е останал с грешно впечатление.
Успех с начинанието
Скъпи приятели,
Радвам се да Ви съобщя, че новият брой на списанието, вече е налице. В него можете да намерите полезна информация късаеща изцяло софтуера на вашия компютър.
В "Българското безплатно онлайн списание за софтуер" ще намерите много трикове и съвети за подръжка на вашата ОС в лесни стъпки, ревюта на антивирусни програми, антивирусни и Firewalls класации, уроци за начинаещи в програмирането на c++ и много други интересни неща, които ще заинтригуват хората интересуващи се от софтуер и програмиране, които искат да повишат компютърната си култура! Но за да го изтеглите, трябва да станете регистриран потребител в сайта на списанието!