Re: PC 2 BTK - 1 min Free!
Програмата има лимит на безплатните разговори за акаунт. Не ги броих, но са около 10.
това удивително ми напомня воипбустер-а където за 10 евро говориш без пари колкот си искаш, ама шанса да се свържеш и качеството да е сностно беше близък до 0. не сам го инсталирал, ама и сайта и интерфейса на това много приличат на бустер-а.
Цитат:
Първоначално публикувано от Delta1
Програмата има лимит на безплатните разговори за акаунт. Не ги броих, но са около 10.
И след 10-тия разговор не може ли повече да се набира?
Цитат:
Първоначално публикувано от MoPcKu
не можеш. иска 10 евро
Цитат:
Първоначално публикувано от MoPcKu
Ами освен смяна на акаунта :yahoo:
при положение, че със скайп цената ти е 3 цента/минута... за 50 стотинки ще си играеш да се регистрираш всеки ден...
"луд умора няма" - народна поговорка ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от dark
- Само се потял
Цитат:
Първоначално публикувано от dark
при положение, че със скайп цената ти е 3 цента/минута... за 50 стотинки ще си играеш да се регистрираш всеки ден...
И тези 3 цента на минута май не са за България, а .. ;)
Да не говорим, че Скайп към БГ мобилни е по-скъпо от повечето мобилни тук ...
уточнение: 3 цента до Софийски номера ;)
тай или иначе на мен не ми трябва да звъня до други... общия случай е такъв.
да незабравямя и, че едвали ще си иползваш цялата минута за да говориш, а ако пък искаш да говориш за повече от минута е супер гадно да ти прекъсва на всяка минута...
промоцията е до стационарни телефони, а не до мобилни, тай че да не ги намесваме тях.
иначе имам един приятел дето живееше в москва. там мобилния му оператор предлагаше тарифен план при който първите 15 секунди са без пари, където и да се обаждаш. той си говореше с техните на 15 секундни порции с месеци. въпроса е дали си заслужава да се тормозиш за стотинки...
Би ли дал линк към цените на Skype.
Мерси.
---
А като цяло знам, че Vonage са доста по-добри .. ;) (да не казвам пъти)
Цитат:
Първоначално публикувано от http://www.vonage.com/intrates.php?lid=nav_intrates#B
Bulgaria +359 $0.11Bulgaria (Cellular & Premium) 35917, 35948, 35987-89, 35998-99$0.33Bulgaria - Sofia +3592$0.07
Цитат:
Първоначално публикувано от http://www.skype.com/products/skypeout/rates/all_rates.html?currency=USD#listing-B
Bulgaria +359 $ 0.078Bulgaria (Mobile)$ 0.305Bulgaria - Sofia +3592$ 0.036
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
А като цяло знам, че Vonage са доста по-добри .. ;) (да не казвам пъти)
поне към България не е така... незнам за качеството на Vonage, но Skype е перфектен напоследак за мойте номера.
Програмката Voip stunt действа не само за БГ.... Вижте : http://www.voipstunt.com/en/rates.html
Платих си акаунта за Voip stunt.
Искат 5 евро.Като срока за изразходването на кредита(3,35евро -- 1.65 е такса)им е 28 дни.
Говорих поне половин час с италия и около 20 мин в България.
Качеството на звука е добро.Разговорите са с неограничена продължителност.
Да ви кажа много съм доволен.За 10лв на месец свободно си говориш със стационарните телефони в цяла европа