Ами освен да направим още една... и някой да принадлежи и към двете (а дали е възможно?) и да прави нещо като mirrorПървоначално публикувано от Io
Ами освен да направим още една... и някой да принадлежи и към двете (а дали е възможно?) и да прави нещо като mirrorПървоначално публикувано от Io
Ами даRu-boy да го направи и ще му плащаме заплата да прехвърля данни от директория в директория
![]()
Добре де. Хамачито си ми бачна без проблеми. Пробвах да се конекта и даже изтеглих една картинка. Но проблема е как да шерна дадени папки само за мрежата на хамачи а останалото да си ми е за мойта си мрежа поне аз съм шерна абсолютно всичко.
Да 16 човека са. Нямах представа, че има ограничние до 16 човека в група.Първоначално публикувано от Karata
![]()
Втора мрежа: setcom2 pass: setcom123
Само за тези, които не са в първата мрежа. :knuppel2:
Не. Не бачка. :brickwall:Първоначално публикувано от ru-boy
Утре махам всички защити и го пускам нормално да бачка.
Има полза от това Хамачи, определено, но няма да се разминем и без мини сървърче за обемни файлове.
Това трябва да бачка вече, поне така каза Pat след проба.
ftp://195.138.153.73/* *
user: setcom* *pass: setcom
user: ghost* *pass: няма парола
user: 12345* *pass: няма парола
Пробвайте го да видим дали поддържа поне 12к
Започнаха да уплоадвам в началото се задържа за 10 секунди на 32КВ, но сег ае около 9, а тегля в момента с 1.3КВ.
:Super:Първоначално публикувано от ru-boy
Това нещо dedicated за мен ли е? ;-)))))))))))))
Мда, и при мен е също така бавно, 1,19К download, може да сме го налазили много хора едновременно
При мен скоростта на теглене и качване е доста ниска. Към БТК съм зад рутер.
A Hamachi network comes with a default capacity of 16
members. The restriction is in effect during the beta
testing. Please bear with us while we polish the system.
Позакъснял сам като че ли ...![]()
![]()
Има втора група, регни се в нея. Аз немога заради рутера.Първоначално публикувано от Usera