not able to write disc-at-once on an open disc.* дава ми тази грешка като пробвам да добавям файлове нзн що .... и как се оправя ?
not able to write disc-at-once on an open disc.* дава ми тази грешка като пробвам да добавям файлове нзн що .... и как се оправя ?
нещо не открих от къде се прави тази настройка с неро 7 съм /малко орязана версия само с неро експрес и* бърнинг ром/Първоначално публикувано от FearMe
намерих го но не ми разрешава да работя с тази опцийка ....???
вече пробвах какво ли не ама и на нов диск пак немога да работя с тази опция ... как се оправя ?
свали си Nero Burning ROM 6.0.0.19 - или някое от серията 6.х.х.х - по сървърите е пълно с тях
свалих си ... резултат нямаше същия проблем... ето и скрийнПървоначално публикувано от zaphodb
Дали разбирам правилно - искаш да продължиш multisession?Или да започнеш?Ако искаш да продължиш,още в началото задай Continue Multisession disc и след като прочете диска тогава добавяй файлове.
искам да продължа ... винаги му цъкам континуе мултисешън но...Първоначално публикувано от wiseacre
еми какво правя ас : пъхам диска в двд-то,стартирам нерото/старт смарт/,избирам направи дата двд,после дясно копче -> адд файлове/добавям ги/ ,после цъкам отгоре в лентата - бърн излизат ми настройките за мултисешъните и т.н. настроивам и като пусна и ми излиза съобщението от първия пост ... ако сменя формата на сд ми дава да мърдам диск ат онсе но все пак не записвам сд ,а двд ....
ако си започнал DVD - можеш да продължиш само с "DVD" .
да не говорим, че по принцип нерото винаги предупреждава, че "предната сесия при продължаване на сесията " може да доведе до нечетене на една от сесиите.
видях ти снимката - ама много не ми помага тя - щото май се опитваш върху започната "ДВД сесия" да допълниш свободното място с "CD-ROM сесия"...
[size=14px]?[/size]
не не просто го казах за пример , щото при запис и/или мултисешън на двд опцията трак ат онсе неможе да се избира така си седи ... това съм показал и на скрийншота, а ми го разрешава само ако цъкна на сд вместо двд ... ами мен не ме предупреждава ... вече съсипах няколко диска ... на единия имам 3кб и не мога да запиша нищо повече ..... като дам континуе мултисешън и дотук ... следва съобщението от първия постПървоначално публикувано от zaphodb
Пробвай да запишеш мултисешън диск през стандартното неро, а не през експреса, впише че е имало такъв проблем с по-ранните версии на неро експрес и е оправен, ама знае ли човек.
Changes from Nero burning ROM v5.5.9.9 to Nero burning ROM v5.5.9.14
Bug Fixes:
Full-O-Meter shows the correct size for DVD-R/RW and DVD-RAM
Only Disc-at-once is visible in the recorder settings for DAO/96-only-recorders
Files cannot be dropped to the main window any more while a modal dialog box is open
Resized edit fields on New compilation -> date-tab
Disable multisession for DVD-Video compilations
Fixed a problem in the save track dialog, which occurred hile trying to jump to an index positions within an audio track
New message if you drop an invalid file in a VCD or SVCD compilation
Added the possibility to continue burning even when the compliance test of DVD-Video files fails
Fixed issue with verify and DAO/96 on some drives
NeroExpress: allow only one copy of Multi Session-Compilations
Nero Express: Fixed rare Unexpected Errors at the beginning of the burn process with some drives
Nero Express: WMA plug-in shows different messages for corrupted, wrong or copyright protected files
New:
Added several new recorders
If possible, Image-Compilations now allow to change the compilation type (DVD,CD, ...)
Added multisession support for bootable discs (note: track linking is only possible with non-bootable multisession discs)
Значи първо задай за нова компилация "Continue Multisession disc" след това пъхни диска и чакай да прочете записаните сесии,маркираш последната и даваш "ок".След това добавяй новите файлове за запис.Първоначално публикувано от connect
p.s.Абе ти май още веднъж питаше за мултисешън?Прочети пак тая тема-има кратки напътствия за необходимите действия.
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,25807.0.html
e ne не става .... така даже неще да усети,че на диска преди е имало друга сесия .... иначе като цъкна на дик инфо ми показва,че има ама не и на лентата кадето ти мери колко мб има в компилацията ето скрийн
На снимката е намерило сесиите,но последната не е затворена.Маркирай предната и дай "ок" и после добавяй нови файлове към диска.Незатворената сесия няма да я прочита вече след записа,така че,ако имаш нещо важно от нея си го копирай.Първоначално публикувано от connect
ами пак неще избирам файла от първата сесия и давам ОК ама пак ми връща съобщението от първия пост при бърнПървоначално публикувано от wiseacre
Само за уточнение, този диск с който пробваш е записан със стандартното неро или с експреса? И да не би да е пуснато DVD overburn?