Имам инсталирани едни по-особени фонтове(например WST_Engl) и не ги намирам в програмата.Мога ли да ги вкарам някак си и да пиша с тях?
Моля,помогнете.
p.s. с ХРpro съм.
Имам инсталирани едни по-особени фонтове(например WST_Engl) и не ги намирам в програмата.Мога ли да ги вкарам някак си и да пиша с тях?
Моля,помогнете.
p.s. с ХРpro съм.
"имаш инсталирани" в смисъл, че си си ги инсталирал както си му е реда, или че са инсталирани и ги ползваш с някоя друга програма?
ако са нормални .TTF файлове, копирани са във Fonts папката на windows (после add-нати по реда си и/или рестартиран windows) - тогава не трябва да имаш проблеми
с какво са "по-особени"? и защо не качиш 1 такъв капризен да го видим що за стока е?
Инстяалрал съм ги по нормалния начин и в фотошопа ги има,няма ги в уорда.
Ще опитам да кача в датата.
Извинявам се,чак сега видях,че фонта е означен като .FONПървоначално публикувано от FearMe
Навярно това има значение,несъм наясно изобщо с тоя тип файлове.
Има 2 типа шрифтове - дъртите ANSI и доста по-куул UNICODE. Тези шрифтове за които говориш са от първия тип, те не поддържат много езици вътре, а само една голичка табличка, и след виндовс 98/офис 97 биват старателно избягвани. Че ги имаш, имаш ги, но офиса не иска да си цапа страницата с тях. Мисля че имаше някакъв начин да се накара да ги покаже, ще потърся след малко
В Excel въпросният WST_Engl си функционира. Изглежда растерен, за разлика от True Type (те .FON по принцип са растерни, но май има и изключения). Доста е грозен, няма ли с какво да се замени?Първоначално публикувано от Flex
То най-добре да кажа какво ми трябва,тъй като в офис-програмите съм си профан.Първоначално публикувано от Avis
Във въпросният фонт нулите излизат с чертичка вътре,т.е. като пресечени,ето това ми трябва.
Ако някой знае такъв шрифт и да може да се пише с него в word-a.
Виж дали имаш шрифт Consolas, ако го нямаш - https://forum.setcombg.com/******************.de/files/21994414/consolas.rar.htmlТо най-добре да кажа какво ми трябва,тъй като в офис-програмите съм си профан.
Във въпросният фонт нулите излизат с чертичка вътре,т.е. като пресечени,ето това ми трябва.
Ако някой знае такъв шрифт и да може да се пише с него в word-a.
10х ,man! :Super:Първоначално публикувано от Avis
Вече всичко е наред.
На всички![]()
Има и един TTF шрифт Sydnie, който май си върви заедно с Windows-а...
..., но само когато Windows върви заедно с Apple.Първоначално публикувано от zlatev
Ясно... най-вероятно е дошъл с QuickTime Alternative![]()
Точно така; казват, че го имало и в iTunes, QuickTime и MAC-OS.
Аз например не ползвам нищо от гореизброените и го нямам.