Adobe Photoshop CS - portable
Работи без инсталация и може да се пусне от всякакъв вид преносим носител (CD, флаш... ). Вземете фотошопа навсякаде със себе си
Свалете от тук
Adobe Photoshop CS - portable
Работи без инсталация и може да се пусне от всякакъв вид преносим носител (CD, флаш... ). Вземете фотошопа навсякаде със себе си
Свалете от тук
Мерси за линк-а, а какво няма в него? Защото само 45мб....
Защо ли в главата ми се таеше измамното усещане, че пускането/стартирането на софтуер който не исталира нищо, не би могло да причини щети - уви, оказа се че може. Като резултат сега инсталирания от маса време Photoshop 7 спря да работи, със следното обяснение (виж прикачения файл). Ако някой има яснота какво следва да се направи, нека сподели - въпросния софтуер го ползвам ежедневно, и липсата му само ще ми вгорчи живота (а той в момента е достатачно вгорчен).
Малко лирично допълнение: След като се даде OK на съобщението, Photoshop-a без повече приказки и обяснения се изключва.
П.П. Както се оказа, една инсталация върху настоящата оправи положението, само че тази проблемация уви, хич не ме настройва положително към използването на портативната версия на Photoshop CS (това CS всеки път ми напомня за веселата мисъл в един форум преди маса време, където някакъв юзър-веселяк се чудеше дали Adobe не са правили нещо съвместно със създателите на Counter Strike, та затова да се нарича Photoshop CS...), а пусто ми хареса...
върни си регистрите от сутринта и ще се орави ! гаранте...