Моля Кажете сигурна програма за Запис на DVD 8.5GB! Пробвал съм някоолко Неро версии но все дават някакви проблеми.Въпреки ''Burn process complete successful'' на двд плеара обкновено некаква 4аст от диска не се 4ете!
Моля Кажете сигурна програма за Запис на DVD 8.5GB! Пробвал съм някоолко Неро версии но все дават някакви проблеми.Въпреки ''Burn process complete successful'' на двд плеара обкновено некаква 4аст от диска не се 4ете!
До колкото знам ДВД плеърите малко имат проблеми с двуслойните записваеми дискове и за това се променяло някакъв BookType за да се вижда като стандартен диск , може и да приказвам глупости ама аз никога не съм писал филми на ДВД и не бих и изхабил подложка за такива цели , снощи писах с нерото едно двуслойно ДВД ( с Сузе10.1 Линукс и нямаше проблеми ) ...........пак се извинявам ако това което съм го писал не е истина ...........всъщност защо не хвърлиш един поглед на www.dvd.box.sk там има доста инфо по въпроса.
аз досега съм записал само едно такова двд - траксдата - с неро 7
тръгва филмът на двд-divx player'а - елит 400, но ми прави впечатление, че менютата на филма се зареждат бавно и трябва да се изчаква - даже първоначално реших, че записът се е прецакал....
имено за това става въпрос,с последното Неро7,бави или куца по друг пераграф менюто.
Във връзка с това искам да попитам от коя версия на "Nero" се поддържа запис на 8,5 GB, защото аз имам такава записвачка която има тази възможност, но "Nero"-то (6.0.0.0) не ми показва опция за запис на 8,5 GB.?Първоначално публикувано от nightice
Не помня от коя версия нагоре поддържаше,но ето ти една,която поддържа dvd9Първоначално публикувано от ALLIGATORA
http://intriganta.data.bg/install/Ne....18+serial.rar
забравих-ако предварително сложиш dvd5 в писачката - няма да покаже отдолу dvd9
А аз да попитам да не би случайно да сте намерили някакви евтини двуслойни дискове че нещо не ми харесват цените в Метро и подобните магазини.
ALLIGATORA: хмм може да сме близнаци!?
от метро и подобните магазини по-евтино? само от директния носителПървоначално публикувано от alligator
но я се замисли ти би ли си доверил информацията на диск, по-евтин от най-евтиния?
Е да ама 6-7 лв за диск който се равнява на 2 двд-та по 4.7гб които струват общо 1 лв?! Незнам как ги купуват.
Как? като имаш файл 5.3 ГБ и няма как да го сплитнеш. Един път ми се е случвало... :coolsmiley:Първоначално публикувано от alligator
Сплитването е детска игра, по добре поработи по въпроса има доста добри решения.Първоначално публикувано от spritable
Мда, то е детска игра, също като твоя детски отговор. Представи си ISO файл с някакво приложение, който за да го махнеш от харда си ти трябва диск с по-голям капацитет от 4.5ГБ за да го бурнеш на него.Първоначално публикувано от Lukan