Да знаете алтернатива на Dvd Shrink?
Тъй като на Dvd Shrink няма да излизат повече нови версии знаете ли някаква негова алтернатива? Това е много важна програма за мене при работа с ДВД-та особено функциите за монтаж на двд са ми най-важното. От другите теми виждам че тука има хора дето са много напред с материала та ако някой знае за нещо дето е подобно на Dvd Shrink, но по-добро да каже. Търсих ама нищо подобно не открих.
Re: Да знаете алтернатива на Dvd Shrink?
на сайта на shrink-a не пише, че се спира.... къде го прочете?
@FearMe - Добре щом ще си играем на "Докажи всяка своя дума." ето един примерен сайт http://www.slyck.com/news.php?story=885 , ако искаш още напиши в google: dvd shrink discontinued.
@cerber Знам за AnyDVD с негова помощ съм рипнал маса защитени ДВД-та. Относно CloneDVD и него съм ползвал, но не е реална алтернатива на шринка. Възможностите за монтаж и за оформяне на новото ДВД са доста мизерни.
За DVD.Shrink повече наистина няма да излизат ъпдейти. Дококото четох, момчето вече работи за Nero.
[size=16px]DVD.Rebuilder[/size] | [size=16px]Download[/size] | [size=14px]Guide[/size]
ok, secondshoe, съгласих се
интересно е обаче друго:
Цитат:
DVD Shrink's last update was on July 25, 2004
а аз лично не съм усетил някакъв проблем във версията, която ползвам, че да търся по-нова. затова и малко се учудих от леката нотка на наложителност и спешност, която прозвуча. не мисля да минавам на друга програма, докато нещо изрично не го наложи
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
ok, secondshoe, съгласих се
интересно е обаче друго:
а аз лично не съм усетил някакъв проблем във версията, която ползвам, че да търся по-нова. затова и малко се учудих от леката нотка на наложителност и спешност, която прозвуча. не мисля да минавам на друга програма, докато нещо изрично не го наложи
например 64-bit XP...
с други думи - съгласен с FearMe
като си баца една програма добре - за какво и е по-нова версия ?
за да стане платена ли ? или някой "ад-уаре" да и лепнат ?
@FearMe
Проблеми с ДвдШринк има колкото си искаш. Някой ДВД-та, които са си наред и другите програми ги отварят шринка отказва да ги отваря. Причината не е кодирането, ползвам винаги AnyDVD. Когато отварям на Re-Author ДВД с тракове, които са кратки (3-4 минути) изобщо не ги познава и не ги показва. Някой тракове ги показва по 2 пъти. Има прекрасна система за записване, на дискове, но всеки път преди запис преазаписва цялото ДВД на хард-диска, което е голямо губене на време и не ми позволява да го ползвам за тиражиране на по-голямо количество дискове, а искам да мога. Често се сбъгясва като работи с VR формат, а двд рекордера ми записва точно на тоя формат.
Въпреки всички тея кусури все още си е номер едно. Мога да режа, да лепя и модифицирам без да ми трябат 100 гигахерца и гигабайти рам и часове труд и т.н.
@razziel
Пуснах го да се тегли това от Demnoid.com. Като го тествам ще пиша как е работата.
Цитат:
Първоначално публикувано от secondshoe
... Мога да режа, да лепя и модифицирам без да ми трябат 100 гигахерца и гигабайти рам и часове труд и т.н....
За това аз ползвам
TMPEG author
малка и удобна програмка