The Privacy Guard v1.3 или Свети Петър на Интернета
The Privacy Guard v1.3
http://img63.imageshack.us/img63/474...cyguardcy9.jpg
Браузвайте в Интернеет анонимно, премахвайки по пътя файловете, касаещи частната информация за вашето пребиваване на компютъра! Премахвайки бан от форумите и разпращайки e-mail-ли анонимно! Вашия IP - е набор числа, който лесно може да се разбере посещавайки форуми или сайтове. Един път узнат, той може да се разбере лесно за користни цели. Понякога даже хаерите използват подобни методи, за да проникнат във вашия компютър. Privacy Guard IP обаче, никога няма да позволи това да стане. Той работи на заден план променяйки вашето ip на определен период от време.
Сваляне: http://depositfiles.com/files/164141....v1.3.rar.html
Re: The Privacy Guard v1.3
Готина програмка.
Наистина бачка и не натоварва РСто.
Една бира за ru-boy
:Drinks:
Тая програма наистина работи ... Много съм доволен , но искам да питам нещо
Няма ли въzможност сам да си иzбера някое прокси , което наистина ми върши работа, щтото доколкото видях всичко се прави автоматично
И още при свърzване към проксито кой порт се иzполzва, zащтото не го иzписва...?
Цитат:
Първоначално публикувано от gggggg
Тая програма наистина работи ... Много съм доволен , но искам да питам нещо
Няма ли въzможност сам да си иzбера някое прокси , което наистина ми върши работа, щтото доколкото видях всичко се прави автоматично
И още при свърzване към проксито кой порт се иzполzва, zащтото не го иzписва...?
Ако ми кажеш, как го правиш тоя номер със "z"-то, ще ти кажа и по-хубава програма от тази.
Re: The Privacy Guard v1.3 или Свети Петър на Интернета
Ами честно да ти кажа = наистина не zнам как става..... :)
Сериоzно :)
А ако zнаеш друга такава по добра моля те кажи че наистина ми трябва (ако наистина е по добра)...
Ама само да не е Хайд ИД Платинум....хи хи
Ами знам по-добри и то няколко, но като не ми каза как правиш така, че да пишеш на кирилица и да се появява "z" вместо "з" и аз няма да ти кажа.
Абе човек що не искаш да ми повярваш че и аz не zнам как става... :)
Предполагам че е нещо от настройките ама де да zнам...просто така се получава...
истина ти каzвам, а иначе наистина ми трябва спешно такава програмка, щом имало и по добри,
плийс кажи няква ...
........
Ей хора помагайте...Кажете кои са по добри от таzи ( то се и окаzа че тая е трайъл и вече си надвиших лимита zа промени, така че....очаквам хелп.....
Някой от администраторите/модераторите не може да не zнае поне някоя от тея програмки...
нека някой да напише нещо.....
Хора що не му отговаряте на човека, а го оставяте да се мъчи. Ето ти две програмки, които според мен са чудесни:
Steganos Internet Anonym Pro
GhostSurf 2005 Platinum
Мерси много zа инфото ...
Сега ще ги пробвам...
Тази е още по-добра :), стига да можеш да се справиш с нея.
http://www.ufasoft.com/socks/
Не мога да разбера обаче, защо след като дадена програма ти върши работа, макар и да не е "най-добрата", трябва да търсиш на всяка цена друга? :081:
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Тази е още по-добра :), стига да можеш да се справиш с нея.
http://www.ufasoft.com/socks/
Не мога да разбера обаче, защо след като дадена програма ти върши работа, макар и да не е "най-добрата", трябва да търсиш на всяка цена друга? :081:
При тази програма само хващаш другата, която искаш да соксифицираш и чрез влачене я пускаш в SocksChain-а. и това е.
Пак съм аzzz... :)
Молбата ми е да дадете линк на Приваси Гард с някакъв крак, щтоото тоzи е траиъл и вече не ми върши работа...
Чао
Що не пробваш първо на www.freeserials.com