-
готин видео плейър
Здравейте
Може ли някои да ми препоръча някакъв готин видео плейър. Като екстри искам да има само софтуерна емулация на surround sound (само че възможно най-добра). В момента се мъча с BSplayer и някакви winamp плугини но изобщон не го докарват на звук, (само слагат ехо и по скоро развалят звука) пробвал съм поне 10 различни плъгин-а... Но ми трабва нещо възможно най-качествено плаъер с вградена опция на 3D саунд.......
-
Re: готин видео плейър
Windows Media Player & WMP2 - как да го кажа по друг начин - за мен няма по лек и по-прост и компактен плеър
само че твоя проблем ме навежда не до плеър а до кодеци ( или настройки на ехо "3D" в контролния панел на звуковата ти карта )
-
Няма нищо общо с кодеците и наатроиките!!! Проблема е в плъг-ините за surround които съм сложил на BSPlay-ера... Затова търся плайър които има вградена емулация на съроунд... или промерно да мога да муз задам че имам 2+1 или 5+1 колони... Стандартното 3D което мога да включа от настройката на саунд не ми върши работа...
btw. за медиа плаеър има една добавка DFX която прави горе длоу това което искам, но няма movie настроика...
-
-
А ти колко колони имаш всъщност и в какъв режим работят?
-
2+1 суб буфер лява и дясна...
-
И какво по-точно искаш да постигнеш? 2+1 няма как да се чуват като 5+1! :) Дори и за най-елементарния съраунд ти трябва поне още една колона, на която да се подава разликата от предните две (Dolby Surround Pro Logic ).
Режима 2+1 е чисто стерео, с тази разлика, че ниските честоти се възпроизвеждат от субуфера. Той не се явява отделен канал.
-
Много благодаря на astra. Страшна програмка и като звук е най-добрата от нещата които съм пробвал доесга.... Супер включих 3Д емулация и се получи това което исках.... Пробвайте я!!! :blob