здравейте иксам да помоля някой да ми каже някоя програма за видео и аудио редакция изрязване на файлове и съединяване на файлове.някоя програма подобна на windows movie maker.благодаря ви предварително
здравейте иксам да помоля някой да ми каже някоя програма за видео и аудио редакция изрязване на файлове и съединяване на файлове.някоя програма подобна на windows movie maker.благодаря ви предварително
за аудио:
adobe audition
sound forge
За Аудио също така: Cool Edit - лека, стара програмка работеща страхотно, а и мисля, че не е трудна за научаване.
За Видео - определено ВиртуалДъб![]()
get, adobe audition е новата версия на cool edit! познай защо се нарича "adobe audition"![]()
Zealot All Video Splitter може да ви бъде от полза, ако трябва да направите няколко видеофайла от един по-голям или пък да "изрежете" само няколко от моментите, които Ви харесват. Изходните формати са AVI, MPEG, WMV и ASF, като разполагате с възможността да прегледате предварително крайния резултат. Лиценз: Shareware.
Zealot All Video Joiner може да ви бъде от полза, ако трябва да направите един видеофайл от няколко по-малки или пък да "слепите" няколко от моментите, заснети на Вашия празник. Изходните формати са AVI, MPEG, WMV и ASF, като разполагате с възможността да прегледате предварително крайния резултат. Лиценз: Shareware.
Надявам се да съм бил полезен
Успех!
Adobe Premiere, Ulead VideoStudio, Pinnacle са подходящи за тая работа.
Ха !Първоначално публикувано от FearMe
Това обеснява защо няма нови версии![]()
Нещо ново е, поне за мен.
А все още ли е така добра?
Гледам, че има малко по-високи изисквания.
Дано поне дизайна и наименованието на инструментите са се запазили.
мерси много наистина някои от програмите са идеални и ми вършат вече идеална работа![]()
abe QuickTimeпо-елементарно не знам
![]()
Adobe Audition v1.5 е все така добра, тя на практика си е CoolEdit Pro със ново име, даже интерфейса не е пипан. Обаче във v2.0+ Adobe вече са омазали много пейзажа. Нов интерфейс (разточителен, неудобен, отвратителен), работи в пъти по-бавно, променили са генерално начина на смесване от multitrack, да не изреждам повече - всичко е съсипано генерално. НЕ СИ ИНСТАЛИРАЙ v2.0Първоначално публикувано от get
Ясно.
Наистина достатъчно "промени" за да не си я инсталира.
Ще пробвам Адоб Аудишън 1.5, макар че КулЕдит и в такъв вид ми върша страхотна работа.
А Саунд Фордж не си спомням с какво, но ме отврати доста още на времето (тогава бяха 5-6 версии)
сори за офтопика
Adobe Audition 2.0 си е кофти тръпка, от към изисквания и шарения, но пък поддържа още няколко формата (ogg, mp4...) Само дето на Nero-то wave editor-a си ги поддържа от сума и време.
А по отношение на въпроса - по-добро за рязане, събиране, оправяне от VirtualDubMod, най-малкото защото е малко софтуерче, което е супернпретенциозно, може да работи и с файлове, по-големи от 2Г, както и има голям набор от филтри (и за аудио и за видео), но най-вече, че можеш да си правиш доста неща с клиповете без да се налага да рекомпресираш, респ. загубите в качеството на готовия продукт са 0.![]()
virtual dub, но не официалния, а този:
http://doci.nnm.ru/u_meraba/13.03.20...mod_151022542/
плюсовете му са, че работи и с vob (mpeg2), като по този начин директно можеш да си режеш/редактираш dvd, както и да си спестиш ползването на xmpeg/flask и т.н.