търся програма подобна на БСплеър-а
свалих си некъв филм,но с БСплеъра не мога да го гледам(предполагам формата не е поддържан).Има ли някой подобен плеър,на който също може да се регулира големината на субтитрите :) и да е различен от WMPlayer-а :help
упс....сори,намерих такъв(Кристал плеър,,не съм видяла че има редакция за субса) :RTFM:
Re: търся програма подобна на БСплеър-а
свали си първо K-Lite Codec Pack и го инсталирай и
пак пробваи с BSplayer
Цитат:
Първоначално публикувано от mikk
:) че аз от както съм сложила БСплеъра си имам и К-лите кодек пак.Ама нещо не чете тоя филм дето съм дръпнала,но вече го гледам с Кристала :)
Хубаво е периодично да проверяваш за нови версии нa codec pack-a си, в противен случай може и да попаднеш на филми, които не можеш да гледаш поради несъвместимост (кодирани с по-нови от твоите версии).
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
Хубаво е периодично да проверяваш за нови версии нa codec pack-a си, в противен случай може и да попаднеш на филми, които не можеш да гледаш поради несъвместимост (кодирани с по-нови от твоите версии).
Ами това си е така,редовно си следя "Калдата" и когато се появи нова версия си я обновявам,сега съм с 2.74(последната),но филма пак не зацепва с БСплеъра и най чудното е че първото CD изгледах с Кристал плеъра,а второто няма картина,догледах го с 300 зора,но с Медиа плеър класик-а.Това ми се случва за първи път :081:
Свали си gspot http://www.headbands.com/gspot отвори с нея видеофайла и виж с какви кодеци е компресиран. Ако ги нямаш инсталирани ги свали от интернет и си ги инсталирай.
GSpot, между другото, го има и в K-Lite пакета, група Tools
Цитат:
Първоначално публикувано от nely
Ами това си е така,редовно си следя "Калдата" и когато се появи нова версия си я обновявам,сега съм с 2.74(последната),но филма пак не зацепва с БСплеъра и най чудното е че първото CD изгледах с Кристал плеъра,а второто няма картина,догледах го с 300 зора,но с Медиа плеър класик-а.Това ми се случва за първи път :081:
С "Unlocker"-а пак ли не става? :ole :ole :ole
Аре стига де.Аз така подигравам ли се с теб.Мога и да не се мервам повече тук,а толкова ми харесва сайта
Ееееее, много пък се впрягаш. :)
Не ни напускай, че ще ни стане скучно! :ole
А и освен това ни открехваш за такива съдбовни проблеми... утре и ние ще търсим помощ! :RTFM:
По темата:
Толкова ли не разбра, че проблемът ти не е в плейъра, а в инсталираните кодеци?
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Ееееее, много пък се впрягаш. :)
Не ни напускай, че ще ни стане скучно! :ole
А и освен това ни открехваш за такива съдбовни проблеми... утре и ние ще търсим помощ! :RTFM:
По темата:
Толкова ли не разбра, че проблемът ти не е в плейъра, а в инсталираните кодеци?
яд ме е че незнам ще можеш ли да си пуснеш точно този филм който аз,за да се убедиш
Ами дай линкче към филма... (ако е за пред хора, разбира се :)))
Проблема наистина може да е в инсталираните кодеци, но е факт и при мен (емпиричен, не разсъждавам много), че ми се случи един филм да се отвори с BS Player-a, а да не тръгва с Crystal Player. И обратно. Не знам на какво се дължи. Мислех в началото, че не се досвалил както трябва. Сега си държа и двата плеъра за всеки случай.
Цитат:
Първоначално публикувано от nely
яд ме е че незнам ще можеш ли да си пуснеш точно този филм който аз,за да се убедиш
Давай.
Ако не стане по Нета, изпрати някоя приятелка да ми го донесе... :ole
Ама ако го подкарам - после 3 дена на Шератон, докато направя дупка под масата... Сделка или не? :ole
Абе.... махни си ходеците... рестартирай, пак ги инсталирай на ново... би трябавло да ти се реши проблема
Enjoy!