Здравейте , тарся програмка с която да мога да събера няколко клипа в един !
Защото имам едино яко филмче , но е разделено на 10 малки клипа и искам ако е възможно да ги сабера тези 10 клипа в един цял !
Здравейте , тарся програмка с която да мога да събера няколко клипа в един !
Защото имам едино яко филмче , но е разделено на 10 малки клипа и искам ако е възможно да ги сабера тези 10 клипа в един цял !
Windows movie maker Има го във XP-то,мисля че с него може да стане
Най-малко и лесно ще ти е QuickTime PRO
Иначе аз бих ползвал Adobe Premiere
-=-=-=
Честит ми хиляден пост
честит ти 1000-ден пост
за "лепене" препоръчвам:
1. virtual dub
2. peck join
(a пък от peck join по-лесна не вярвам да има - зареждаш, цъкваш "join" и готово)
а като става с виртуал дъб (наистина много е добра) но не мога да ги слепч два файла,ако може да ми кажете точно откъде,търсих,търсих но не успях да открия
file -> append segment
Аз съм много доволен от Sony Vegas!
Заедно със Sound Forge са много добра комбинация.
И аз съм фен на Sony Vegas
с virtual dub може ли да се съединяват DVD файлове?
не съм пробвал, но съм почти убеден, че няма да може.Първоначално публикувано от brankod
при VOB (т.е. MPEG2) формата нещата стоят малко по-различно
каква точно ти е идеята? защото лепенето един към друг на 1-гигабайтови VOB файлове не е често срещано желание
преди известо време копирах един филм от DVD на харда с copy и pasteр,но ми се копира на 4 части всяка по 1GB и кат пусна филма от харда съответно той прекъсва на всяка част,аз искам да направя така,че да върви както е на DVD-то
ако искаш да гледаш цял филм, както все едно е на DVD, трябва не да зареждаш един по един VOB-вете (тези големите 1-гигабайтови файлове), а да старираш DVD player-a си (WinDVD, PowerDVD или който друг ползваш) и да му кажеш "open dvd from folder", като преди това си копирал не просто файловете от DVD-то, а самата папка VIDEO_TS. посочваш на DVD-player-а тази VIDEO_TS папка и филмът ще ти тръгне от харда както си е вървял от диска - с менютата и всичките си там екстри...Първоначално публикувано от brankod
ок мерси,ще пробвамПървоначално публикувано от FearMe