Търся програм zаместител на Интернет Експлорер ...малка беz много системни ресурси ...но да бъде с неzависим енджин тоест да не полzва тоя на експлрера..
Фирефокс не ми тряя много е муден и тромав...
търся нещо семпло ,но да върши работа
Търся програм zаместител на Интернет Експлорер ...малка беz много системни ресурси ...но да бъде с неzависим енджин тоест да не полzва тоя на експлрера..
Фирефокс не ми тряя много е муден и тромав...
търся нещо семпло ,но да върши работа
Операта също не ми харесва...някак си е много претрупана...
не може да няма и други алтернативи...
Я кажи, какво не те устройва в Мозилата или ИЕ, че да ти препоръчаме решение, а не да търсиш екзотични браузери.
Фирефокса не ме устройва zащтото е бавен и муден, а аz съм със слабо писи...
С експлорера имам 1 проблем като тръгна да дърпам файл от някой шаре сервиz с вградения в уиндоуса даунлод проzорец "саве ас" по някое време ми спира тегленето по средата = не може да го довърши докрай...
Та искам да пробвам точно таzи функция на търсения от мен брауzър...
ПС. zащо е сменено zаглавието на темата ?
Абе zасега искам брауzър...щтото и с другото имам проблеми...
/Mod edit Ско (пояснение) - заглавието промених от "търся..." на това, което е в момента. Направих го, защото оригиналното не дава почти никаква информация, относно съдържанието на темата, а именно - търся... руса мацка/зимно пАлто/под вола теле. Шегичка де, темата е преименувана съобразно правило №3 на форума.
Не ти трябва браузър на теб, а download manager
щом нищо не ти харесва тогава то предлагам да използваш Windows Explorer. Лекичък е и елементарен просто е супер
Не виждам какво му е мудното на FF-то, освен ако не ти трябва за по-стара машинка, тогава разликата е само в зареждането при пускането. Използвал съм FF и на 300MHZ машинка и нямам оплаквания.
FF с extension Faster Fox и изцяло преминаване на Tabs Browsing просто хвърчи, ако не си пробвал тествай и кажи какви са резултатите.
Струва ми се, че на участника повече му трябва "zелено у4или6те".
Наистина супер е за форума да обръщаме внимание на всички, ама тази тема си е абсолютно губене на време, поне докато участника не си изясни какво точно иска.
Лек браузър или обикновен download manager, както някой по-горе съвсем уместно и точно посочи.
Абе толкова ли е трудно да напишете 2 3 алтернативни брауzъра, които да не са Фирефокс, Опера или Моzила...
Искам нещо по малко иzвестно да го иzпробвам.
Netscape CommunicatorПървоначално публикувано от gggggg
Можеш да си го дръпнеш от тук: http://browser.netscape.com/ns8/
И тоя май нещо не ми вдъхва доверие...
И кога смогна да го качиш, да го тестваш и да прецениш?Първоначално публикувано от gggggg
Ами не съм , ама той нали фалира.
Значи е гола вода...
Така като гледам, само minibrowser ще ти свърши работа. Сваляй бързо (400к, безплатен), защото www.aignes.com го интегрираха в платен продукт и вече не поддържат безплатната версия...