-
Re: ftp server
Сега пробвах нещо друго - от друг компютър в локалната мрежа пробвах да се свържа към този на когото е инсталиран ftp server-а. Връзва се, но след това ме изхвърля и не иска да покаже home-директорията - казва че съм нямал правомощия, а връзката - timed out.
-
Моля за малко помощ. На Сървър 2003 съм инсталирал SERV-U 5. Юзърите които се канектват от време на време заспиват, не могат да издърпат файловете . С течение на времето (3-4дни) заспиващите се увеличават. След рестарт се оправя. На 2000 такъв проблем нямам. Moже би версията не работи с 2003  :help
Ако някой знае друг който да работи с папки на български, моля да сподели.
-
ето нещо и от мен, изпробвано и работи чудесно Easy File Sharing Web Server 4.2
позволява и криптирана връзка, ъплоуд на файлове от отдалечен компютър, даже и форум, влизаш с потребителско име и парола
абе с две думи - много добра :taz :taz :taz :taz :taz :taz :taz
http://www.sharing-file.com/images/screenshot5.JPG
-
Аз лично използвам Logmein
От всякъде имам достъп до компютъра.
След като се включа към него пускам HFS ~ Http File Server и шервам каквото ми трябва.
Има възможност и за UPLOAD към дадена директория, като е защитено с Име и Парола. (като истинско FTP :) )
Така компа е "отворен" само когатао е под наблюдение и съм горе-долу спокоен.
А и никога не знам кои файлове ще ми потрябват, за да ги слагам в FTP, а идеята да ми е отворен целия компзтър или дисковете - не ми допада.
Най-големия фаил дето съм преточвал беше видео файл - 450Mb, прехвърли се за 30-40 мин.
-
Благодаря за предложенията. Ще ги пробвам.