Здравейте,
Предварително се извинявам за неясното заглавие на темата. Въпросът ми се състои в следното:
Каква програма / а може би и хардуер?!/ трябва да използвам, за да мога да записвам директно на РС, докато свиря с електрическата китара?
Здравейте,
Предварително се извинявам за неясното заглавие на темата. Въпросът ми се състои в следното:
Каква програма / а може би и хардуер?!/ трябва да използвам, за да мога да записвам директно на РС, докато свиря с електрическата китара?
Включваш китарата в "in" на аудио-картата.Отиваш в програмите на accessories==>enetertaiment==>sound recorder
Може да провериш в accessories==>enetertaiment==>volume control==>options==>properties==>recording
кой от входовете е маркиран,и маркирай примерно "line in"
p.s.Подходящи програми са също WaveLab,CoolEdit, много има,дори с Nero Wave Editor ... много програми има.
Да поразширя малко темата - някоя от тези програми има ли възможност да записва директно в mp3? Жена ми иска да си записва лекциите с лаптопа - има си много чувстителен микрофон, само трябва софт да намерим. Пак казвам, идеята е да пише директно в mp3, а не първо във wav и после да го конвертирам, защото мястото на диска е ограниченоПървоначално публикувано от wiseacre
Не можах да я подкарам нещо да записва директно в mp3...Първоначално публикувано от wiseacre
За сметка на това намерих друга, че и freeware - http://www.fridgesoft.de/harddiskogg.php
Иска файла LAME_ENC.DLL, който не е включен заради лицензни съображения, но лесно може да се намери - слага се в папката с .exe-то и всичко тръгва.
Освен това е и от любимия ми тип програмки - тези, които не искат инсталация. Разкомпресираш архива и стартираш - това е.