Проблем с инсталиране на Office 2003
Здравейте, много ще съм благодарен на всички, ако ми помогнете. С Windows XP съм и Office пакет "97. Опитвам се да си инсталирам MS Office 2003, но се получава следното:
-зареждам image (.iso ) файла през Daemon-а, отваря се прозореца да си избера Office 2003, Front Page и т.н, аз избирам Office 2003, започва да се инсталира, следва прозореза искащ регистрационния код,който автоматично е въведен;следва прозореца с питането за директоия и прозореца с искане на съгласие с условията на ползване....и .....КРАЙ - нищо не се инсталира пробвах дори като преди инсталиране, деинсталирах стария Office ->Restart) , но нищо!МОЛЯ, помогнете ми...
Хора, много ви моля...знам че разбирате повече от мен...какъв е проблема? смених няколко Daemon-a, няколко image на Офис пакет - от къде ли не теглих....не знам от къде е проблема????????
Re: Проблем с инсталиране на Office 2003
Хайде бе хораааа, все някой има идея защо не ми се инсталира:( Моля ви помогнетеееее
Да, този прозорец за пръв път го виждам...:( за съжаление...дали е от непълен инсталационен диск??? ама пък доста .iso файла пробвах...компа ми се напълни с тях:)
между другото посъветваха ме, че проблема може да се крие в отсъствието на .net framework ????? и че трябва да си инсталирам Autopacher...
Извинявай за тъпия въпрос но приемаш ли лицензионото споразумение.
Маркираш ли тази чавка:
http://www.smartcomputing.com/images...e/00966308.jpg
да, разбира се! приемам го и след това - нищо...
Между другото веднъж ми се появи грешка в прозореца на Add/Remove programs. Тази грешка я видях само веднъж - в прозореца Add/Remove Programs , където наред с MS Office '97 присъстваше и MS Office 2003, но размера на файла бе 20-30Мб и над бутона Add/Remove пишеше Runtime Error ???????
И още нещо да допълня - при появяването на прозорците, които ме питат последователно за кода ( който е въведен автоматично), след това за директорията и приемане на лиценз.споразумение, ако не съм бърз с мишката да натискам Next прозорците изчезват - 2-3 секунди и ги няма и почвам пак отначало!!!??? да ме видите как само стоя и дебна с мишката, ама вече не ми е смешно:( моля ви помагайтеее
Съдейки по първоначалното описание, останах с впечатлението, че ползваш някакъв AIO пакет. Ако е така, пробвал ли си да си създадеш отделно ISO само за MSO2003, без неща като автоматично въвеждане на номера например?
Цитат:
Първоначално публикувано от Avis
Съдейки по първоначалното описание, останах с впечатлението, че ползваш някакъв AIO пакет. Ако е така, пробвал ли си да си създадеш отделно ISO само за MSO2003, без неща като автоматично въвеждане на номера например?
Точно така. Отварям файл aio.iso през Daemon Tools-a...А да си създам сам .iso файл не знам дали ще успея - за пръв път правя ползвам Daemon-a...:(
Може да ти звучи тъпо, но опитай вместо през Daemon Tools да си "изпечеш" едно CD и да инсталираш от него.
мисля, че имам същото All In One, което рабопти безотказно от записан диск
(едно такова с оранжево стартово меню, от което избираш какво да се инсталира, нали?)
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
мисля, че имам същото All In One, което рабопти безотказно от записан диск
(едно такова с оранжево стартово меню, от което избираш какво да се инсталира, нали?)
Точно така - има 5-6 програми, като най-горе е Office 2003...,някъде по-долу е Front Page...
не го зареждай в deamon tools, а си го изпечи на диск
така или иначе е нещо, което постоянно трябва....
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
не го зареждай в deamon tools, а си го изпечи на диск
да го изпека на диск?имаш впредвид да намеря .aio.iso файл и да го запиша на CD ...?? така ли?
неее, това iso, което имаш, го отвори с nero (file->open) и остави nero-то да запише съдържанието, а не ти ръчно да записваш само този един файл (разбираш ли разликата между двете неща?)