Мдам, ако се беше регнал тия дни, след като постнах темата, нямаше да се оплакваш ...
Мдам, ако се беше регнал тия дни, след като постнах темата, нямаше да се оплакваш ...
даам последно време със седмици не си пускам кю то,не вярвам чак толкова да бъда очарован от новото,че да започна да му следя развитието
http://mirabiliz.com/
LOL @ "Thanks to Bulgarians that had it first!"
В действителност аз забелязах, че ftp.icq.com pub е осъвременяван вчера и писах за това на мой приятел. Съдържанието на директорията обаче е скрито.
Емануил от НетИнфо налучка link-а за icq 6.
След като в ICQ разбраха, че вече разполагаме с новата версия, файловете във ftp.icq.com pub бяха премахнати.![]()
Струва ми се, че радостта от новата версия ще е кратка за доста хора, които имат invalid db fields ICQ акаунти.
ICQ6 май ползва md5 login method и логването с invalid db fields акаунти е невъзможно (дори и такива акаунти да са регнати като тестерски).
Абе Mirabilis преди година нали щяха да прекратяват работата си по ICQ и щяха да пускат един напълно нов messеnger, с друго име... забравих как беше...![]()
Compad-ICQПървоначално публикувано от IvO™
Май това е страничен проект пратен в десета глуха.
Да, май наистина така се оказа, след като повече не се и чу за програмката...![]()
Авторът на QIP потвърди, че ICQ 6 използва MD5 login method.
Това си е кофти новина за милиони потребители на ICQ.
Ако все пак имате "дефектен" INVALID DATABASE FIELDS ICQ акаунт и неистово желаете да ползвате новото ICQ 6, за да се логнете, използвайте attach-натия към uin-а e-mail вместо самия uin при логване (изпишете e-mail-а вместо uin в кутийката uin).
От сайта на ICQ може вече да си дръпнете новата версия.
http://ftp.icq.com/pub/ICQ6/icq6_setup.exe
Направи ли си труда да преведеш съобщението, което ти излиза?
Няма да успееш да се вържеш поради една от следните причини:
1. Не си се записала за тесовете на версията
2. ICQ-то ти е в диапазона на Invalid DB Fields
не съм си правила труда,Не всеки разбира английски.Първоначално публикувано от Lyolyo
Благодаря ти за инфото
Това значи ли че не мога да ползвам и старото