Ползвам от известно време QiP вместо ICQ. Днес обаче съм неприятно изненадан от невъзможността да се логна... Получавам все съобщение от вида "service unavailable".
Има ли някой с този клиент и дали има проблеми с него в момента?
Ползвам от известно време QiP вместо ICQ. Днес обаче съм неприятно изненадан от невъзможността да се логна... Получавам все съобщение от вида "service unavailable".
Има ли някой с този клиент и дали има проблеми с него в момента?
Здравей,
Днес имах абсолютно същия проблем около 15:00ч. в продължение на един час. Но сега вече всичко е наред.
Може би не е от клиента - при мен с Миранда се случва същото, а като проследя връзката до aol, има "дупка" на 1-2 места.
Да, ама сега в момента не мога да се логна. И не е от QIP-а, щото и с ICQ5 неще. Май повредата не е в нашия телевизор...
Не е. Туко що пробвах QIP след като Trilliana ми не кънектва
мдаааам , няма ICQ ! нещо сървърите им са паднали , странното е ,че няма и www.icq.com
Част от сървърите са паднали. Случва се, при това (на периоди) доста често. И рядко, да не кажа почти никога, зависи от клиента.
Мдам, време е темата да бъде преименувана "ICQ - service unavailable".
Олекна ми, помислих че само при мен не работи QIP-a.
От няколко дни пак се въртят разни саморазпращащи се по icq вируси. Обикновено е линк към някой pif, zip или подобна простотия.
Отваряйки файла, става мизерията и после може да се окажете със сменена паролка. :-)
Вчера след 15:00ч получих най малко 10-тина от тия гадости.Получавах ги от хора които са в списъка ми с контакти но не съм .контактувал с тях от месеци.От няколко дни пак се въртят разни саморазпращащи се по icq вируси. Обикновено е линк към някой pif, zip или подобна простотия.
За единия съм сигурен че вчера не е е бил пред РС.
To си има опция (в QIP-а) за блокиране на такива линкове, че и доста повече.
Да, линковете идват от различни номера. В или извън контакт листа. Лошото е, когато получиш такъв линк от човек, в който нямаш съмнения. И понеже си сигурен в тях, и понеже се имаш за много умен, отебаваш предупрежденията на антивирусната (само при мен изрева тогава, при другите пичове гузно мълчеха). Е, точно това ни се случи на няколко човека преди месец. Добре, че имах друг, не windows-кия firewall, та гадта не успя да ми изпрати данните на оня близач. Аз успях да си върна паролите, но няколко човека нямаха този късмет.