Имам голям проблем!зна4и микрофона ми е нов,но като го пухна в буксата и нали като махна "МУТЕ" за да чуя дали работи пръщи и незнам как да го оправя МОЛЯ ЗА ПОМОЩ :help
Преглед за печат
Имам голям проблем!зна4и микрофона ми е нов,но като го пухна в буксата и нали като махна "МУТЕ" за да чуя дали работи пръщи и незнам как да го оправя МОЛЯ ЗА ПОМОЩ :help
Уф! Изкарах си ангелите от тоя вик за помощ! По-спокойно бе човек...
пращенето от къде се чува?
можеш ли да ми помогнеш мн спешно ми е :)
Извади го и го вкарай пак до край. Най-вероятно лош контакт. Ако това не помогне, разклати леко буксата - може да е студена спойка.Цитат:
Първоначално публикувано от and1-joro
Намали го малко от Volume Control-а
Еееее, Вълчо, ти за сексолог си роден, бе! :-memnonЦитат:
Първоначално публикувано от Lupus
опитай да го включиш на друго място - аз например мога да включа микрофона и в букса отпред на компютъра ....
всъщност върху записа от микрофона ли се наслагва пръ/ащенето?
Виж също в Control Panel - Sounds and Audio Devices - Sounds and Audio Devices Properties - Audio - Sound recording как са нещата - и като щракнеш на Volume се появавd Recording Controls - поиграй си с настройките....(поне при мен е така...)
///офтопик - забелязах, че написах думата пращи*пращене по два начина с ъ и с а, и ме обзеха съмнения, та проверих в речника - пише се с а - човек се учи докато е жив...
е то мнението на хихимор, е още по- в тоя стил :))Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
оправих го....:Drinks: за да не се отплесва темата...Цитат:
Първоначално публикувано от dark
Ееее, браво бе, hihimor-е!Цитат:
Първоначално публикувано от hihimor
Никога ли не си "пращял" каките? Или само си "изпращявал"?
"пращя", "праскам", "плющя", "пляскам", "плякам" - все хубави глаголи, показващи завидни умения в дърводелството... :-memnon
"На напрЪщял прЪч прЪт не вади!"
:ole
синоним на напрАщявам е набъбвам...напр. напращели каки.... :tazЦитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Да, прав си...
Например, ако "изпращиш" някой - демек той ще набъбне отвътре, докато ти си набъбнал отвън. :-memnon
Айде стига толкова за тая вечер.
Отивам да нахраня кокошките... пили-пили-пили... кът-кът-кът...
:-memnon
http://smiles.ru/coll/dark/eda.gif Въй , въй ... а кво стана с микрофона ?...http://smiles.ru/coll/major/ogo.gif
човека сега се чуди къде да го завре тоя микрофон и как, какво и колко точно да изплющи... вие пък двама на едно мнение не се намерихте :yahoo:
Там ти е проблема, колега! Няма здраво да го пухваш, а внимателно ще пъхваш в буксата :-memnonЦитат:
Първоначално публикувано от and1-joro