Имам голям проблем!зна4и микрофона ми е нов,но като го пухна в буксата и нали като махна "МУТЕ" за да чуя дали работи пръщи и незнам как да го оправя МОЛЯ ЗА ПОМОЩ![]()
Имам голям проблем!зна4и микрофона ми е нов,но като го пухна в буксата и нали като махна "МУТЕ" за да чуя дали работи пръщи и незнам как да го оправя МОЛЯ ЗА ПОМОЩ![]()
Уф! Изкарах си ангелите от тоя вик за помощ! По-спокойно бе човек...
пращенето от къде се чува?
Извади го и го вкарай пак до край. Най-вероятно лош контакт. Ако това не помогне, разклати леко буксата - може да е студена спойка.Първоначално публикувано от and1-joro
Еееее, Вълчо, ти за сексолог си роден, бе!Първоначално публикувано от Lupus
![]()
опитай да го включиш на друго място - аз например мога да включа микрофона и в букса отпред на компютъра ....
всъщност върху записа от микрофона ли се наслагва пръ/ащенето?
Виж също в Control Panel - Sounds and Audio Devices - Sounds and Audio Devices Properties - Audio - Sound recording как са нещата - и като щракнеш на Volume се появавd Recording Controls - поиграй си с настройките....(поне при мен е така...)
///офтопик - забелязах, че написах думата пращи*пращене по два начина с ъ и с а, и ме обзеха съмнения, та проверих в речника - пише се с а - човек се учи докато е жив...
е то мнението на хихимор, е още по- в тоя стилПървоначално публикувано от IvO™
![]()
оправих го....Първоначално публикувано от dark
за да не се отплесва темата...
Ееее, браво бе, hihimor-е!Първоначално публикувано от hihimor
Никога ли не си "пращял" каките? Или само си "изпращявал"?
"пращя", "праскам", "плющя", "пляскам", "плякам" - все хубави глаголи, показващи завидни умения в дърводелството...
"На напрЪщял прЪч прЪт не вади!"
![]()
синоним на напрАщявам е набъбвам...напр. напращели каки....Първоначално публикувано от IvO™
![]()
Да, прав си...
Например, ако "изпращиш" някой - демек той ще набъбне отвътре, докато ти си набъбнал отвън.
Айде стига толкова за тая вечер.
Отивам да нахраня кокошките... пили-пили-пили... кът-кът-кът...
![]()
човека сега се чуди къде да го завре тоя микрофон и как, какво и колко точно да изплющи... вие пък двама на едно мнение не се намерихте![]()
Там ти е проблема, колега! Няма здраво да го пухваш, а внимателно ще пъхваш в буксатаПървоначално публикувано от and1-joro
![]()