Здравейте,някои може ли да ми каже как мога да запиша видео разговор по Skype.Някаква друга програма ли трябва?Благодаря предварително.
Здравейте,някои може ли да ми каже как мога да запиша видео разговор по Skype.Някаква друга програма ли трябва?Благодаря предварително.
Отностно скайп имам няколко по-специални въпроса!
1. Как да изчистя полето с потребители, които са се логвали през скайп? На мястото, където въвеждам потребителското си име се появяват всички, които са се логвали от този компютър?
2. Как да изчистя заявките за пълномощно за онези, които не съм позволил да ме добавят в списъка си?
3. Изпраща ли скайп хисторито на абонати, които за забранили воденето на хронология, от тези с които сме си писали?
Надявам се тук да има достатъчно професионалисти, които да могат да отговорят...
Само една подробност - Skype далеч не е за професионалисти, тъй като повечето от тях не се занимават с подобен вид месинджъри. В общия случай, имам предвид. Иначе за какво ти е да чистиш полето с потребители, при условие, че можеш от падащия списък да си избереш само твоя юзър? Освен това там се пазят само потребителските имена, освен ако някой не си е оставил паролата на auto save. Относно заявките за пълномощно: те не се ли съхраняват в раздела за хронология? От там можеш да изчистваш винаги и всичко, има си команда "изтрий записа". А пък последния ти въпрос, въпреки, че ми е малко неясен, така както го разбирам аз, мисля че отговорът е "не"
Ползвам Skype в portable вариант, та може да има отклонение в пътя до съответните файлове и директории, но:
1. Има директории с имена като на точното Skype name на "излишните ти потребители" (при мен "c:\Documents and Settings\името_на_акаунта_ми_в_уиндоус\Application Data\Skype\името_на_излишния_скайп_потребител"). Изтрий ги.
2. Tools > Advanced > Manage Blocked Users > маркираш тези, които искаш да "реабилитираш" > Unblock this user. Не ми е приятен българския интерфейс и не мога да ти го напиша с "български" команди.
3. Принципно не, но аз ползвам plug-in към Miranda за Skype и неведнъж съм получавал (понякога дори с ДНИ) по-късно history-то на предишен чат, понеже отсрещната страна ми пратила някой нов message. Така че бъди внимателен
С Pamela (платено приложение, потърси го в Google).Първоначално публикувано от tristen
За да не отварям нова тема ще питам тук , мисля да си преинсталирам вин-а , интресува ме ще ми се изтрият ли всички лог-ове от хронологията на чата - хисторито , и листата с узърите ще се появи ли пак същата , когато си инсталирам на ново скайпа или и тя е някъде на файлове в компа ?
Струва ми се, че хисторито се пази локално тук: C:\Documents and Settings\User\Application Data\Skype
Пробвай да си запазиш тази директория и да я копираш обратно на новата инсталация. Не съм тествал.
И аз не искам да отварям нова тема , за това ще пиша тук.
Имам сравнително сериозен проблем , последните няколко дни получавам заплахи по скайп ... свързано с пръскане на мозъци и тем подобни.
Знам ,че и други са питали , но все пак - няма ли програма , която да показва IP адреса на този с който си пиша , поне да го спека , че му знам адреса ?
Когато се свържеш с него, ползвай
http://www.microsoft.com/technet/sys...g/TcpView.mspx
Нещо игноре, ала-бала? Или пак поредната сапунка - да хвана виртуалната мома де се крие?Първоначално публикувано от Don_Corleone
Па и аз да ползвам темата, така и така е открита, някой да ми каже хубава ракия дето да може да се пие по жегите?
Абе те ората таман я поизчистиха темата от плявата...
Хубава ракия е домашната замръзнала от две три седмици в камерата на хладилника. Периодично да се е отваряла врататичката, за да може въздухът да кондензира многократно върху шишето.
Няма гаранция за netstat-а. Повечето връзки през скайп не са директни. За чатовете много трудно ще разбереш; за файлов трансфер, скайпа сам си казва дали има междинен комп; по време на разговор застани с мишката върху прозореца на скайпа и ще видиш на колко скока "взимаш разстоянието"Първоначално публикувано от Don_Corleone
Това ти го казвам, за да не се окаже, че гониш тоя дето клати гората.
Ако си с реално IP, то най-вероятно връзката ви е директна, а не през друг ;-)
Тоест в netstat ще видиш отсрещното ип.