От скоро ползвам функцията yahoo widgets и съм много доволна, общо взето успях да си наглася всичко, както искам, но само едно се чудя, понеже не разбирам много и се надявам да ми помогнете. Как примерно, чрез въпросния Yahoo Widgets да наглася някой rss канал на сайт, който искам. Примерно ако искам да си наглася да ми излизат на десктопа постинги от сайта blog.bg как да стане номера? В самия сайт казват това :

"Всеки блог в Blog.bg има собствен RSS канал, който можете да синдикирате във вашия десктоп RSS агрегатор(четец), както и в онлайн агретори.
Ако желаете можете да синдикирате най-новото от всички блогове в Blog.bg, можете да го направите чрез RSS канала на главната страница за избрани постинги. За да получавате най-новите постинги само от определени категории, ползвайте RSS каналите на отделните категории. Синдикирането на "Всички постинги" вместо "Избрани постинги" не се препоръчва, но е оставено като опция."

само че на мен това нищо не ми говори незнам какво значи "синдикиране" и също така "десктоп RSS агрегатор(четец) ". Предполагам, че това последното в случая трябва да е Yahoo Widgets и пробвах да изкарам сайта през него като натиснах на самия сайт бутона с надпис "rss" после избрах от browse yahoo widgets, обаче ми даде някви грешка и ми написа "the path is invalid"

надявам се да ми помогнете, ако знаеше нещо по въпроса
мерси предварително