Резултати от 1 до 4 от общо 4

mail2sms

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

mail2sms

Здравейте

Дайте идея как мога да направя, така че когато получа мейл да ми изпраща смс?
    Ползвам Outlook Express 6 (Не MS Outlook) и то само мейлите предназначени за единия от 4-те ми акаунта.

Благодаря !

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: mail2sms

Аз лично това го правя с активиране на услугата mail2sms и препращане на новите писма към mail2sms-адреса без да се трият от Inbox-а - реално получавам SMS с цялото писмо, който се явява орязан заради ограничението на дължината.

4. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Направих "rule" , с което като получа от определн акаунт ми го препраща на смс.
    Първо забелязвам че мейла трябва да бъде в "Plain Text", а не в "Rich Text HTML", защото като го изпратя с Rich Text format, не телефона не се разбира нищо, освен subject. Получавам мейли, но вътре пише ....
    subject = koi8r B?+sHC....... и т.н.
    Това от телефона ли ми е (н72) или от начина на изпращане?
    На Outlook Express му оказах да праща в PlainText, но въпреки това не се четата.

5. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

При тебе така ли се получава?
    Мейли на кирилица четеш ли?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе