Здравейте, търся си програмка с която ще мога да правя "ехо ефект" докато говоря или пея по микрофона. Ако някой е работил с такава програмка или има понятие как да стане работата нека ми сподели.
Здравейте, търся си програмка с която ще мога да правя "ехо ефект" докато говоря или пея по микрофона. Ако някой е работил с такава програмка или има понятие как да стане работата нека ми сподели.
[color=blue]
//оффтопик
За да можеш да ходиш по сватби и да пожелаваш на булката "Бъди щастлива!", нали?
Обикновено в софтуера към звуковата карта има такива екстри. За криейтив съм 100% сигурен (това е един от многото ефекти). Иначе търси в гугал за "Reverberation" - което е названието за "ехо ефекта".
Имам Creative X-FI Audio, обаче няма това което търся в софтуера с картата...Първоначално публикувано от Pat
Абсурд.... виж в миксера които се инсталира от инсталационния диск (който замества в последствие говорителчето и панела за усилване и намаляване). Аз съм с Аудиджи 4 и ги има но в момента не съм го инсталирал за да ти го покажа. Имаше го още и на првия ми Sond Blaster Live Value отпреди 8-9 години, така че няма начин да го няма при теб.Първоначално публикувано от deveca
Дори Sound Recorder-а на Windows има echo ефект. Поразгледай по-внимателно софтуера на картата.
Ние у наше село така му викаме...Първоначално публикувано от FearMe
....а да не би на audio да го четете "одио" или "Audi" -> "oди"
на ингилизки audio наистина е "о:дио" (демек "оодио")
audi си е джърманска дума и си е ауди :Р
Ще разгледам по подробно благодаря!Първоначално публикувано от pimpirlit