Мислех си че Епъл са се отказали от очевидно неуспешните досега опити да правят софтуер, и са се концентрирали върху успешния си бизнес с играчки.
Явно още не са се отказали съвсем, но след тая изцепка сигурно ще го направят. Тоя 'браузър' просто не става за нищо. Единия милион сваляния са от любопитство, предполагам вече имаме около милион деинсталации.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от dash
 Първоначално публикувано от dash   Най после и Уиндоус потребителите ще могат да опитат какво е това бъгав браузер, работейки по цял ден с Макинстроши ми е омръзнало от "The Most Stable Browser in the World" - както казват от Недоядената Ябълка, или ти го пускаш то се бъгва ...
 Най после и Уиндоус потребителите ще могат да опитат какво е това бъгав браузер, работейки по цял ден с Макинстроши ми е омръзнало от "The Most Stable Browser in the World" - както казват от Недоядената Ябълка, или ти го пускаш то се бъгва ... Classic през 10.2,10.3.5, и всички не/ъпдейтнати вариации на 10.4.х ... колкото по работя толкова по се убеждавам че няма нищо по хубаво от старото ПС пък било то с Виндоус или Линукс ... иначе не мога да отрека, че по мързелива и Усер протектвана система от OS X не съм виждал, ама е и много рестриктивна поради това ...
 Classic през 10.2,10.3.5, и всички не/ъпдейтнати вариации на 10.4.х ... колкото по работя толкова по се убеждавам че няма нищо по хубаво от старото ПС пък било то с Виндоус или Линукс ... иначе не мога да отрека, че по мързелива и Усер протектвана система от OS X не съм виждал, ама е и много рестриктивна поради това ...   Cool Blacky, такива "разбирачи" като теб обикновенно опитват сами да сменят потрошеното DVD на 12" PowerBook, не че не са достойни за уважение де ...
 Cool Blacky, такива "разбирачи" като теб обикновенно опитват сами да сменят потрошеното DVD на 12" PowerBook, не че не са достойни за уважение де ...