Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

Apple се намесва в браузърите за Windows

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re: Apple се намесва в браузърите за Windows

Мислех си че Епъл са се отказали от очевидно неуспешните досега опити да правят софтуер, и са се концентрирали върху успешния си бизнес с играчки.
    Явно още не са се отказали съвсем, но след тая изцепка сигурно ще го направят. Тоя 'браузър' просто не става за нищо. Единия милион сваляния са от любопитство, предполагам вече имаме около милион деинсталации.

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от dash
    Най после и Уиндоус потребителите ще могат да опитат какво е това бъгав браузер, работейки по цял ден с Макинстроши ми е омръзнало от "The Most Stable Browser in the World" - както казват от Недоядената Ябълка, или ти го пускаш то се бъгва ...
    Това твое изказване много ме учудва!!! На каква ябълка работиш и с коя весия на OSX. От многото приятели с ябълки (включително и аз като ползващ кракната OSX 10.4.9) не съм чувал лоши думи за Сафари и не съм попадал на фрапиращи бъгове във версията за ОSX.

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Работя на Ябълки на клиенти - всичките потрошени по една или друга причина, системите им варират от 9 Classic през 10.2,10.3.5, и всички не/ъпдейтнати вариации на 10.4.х ... колкото по работя толкова по се убеждавам че няма нищо по хубаво от старото ПС пък било то с Виндоус или Линукс ... иначе не мога да отрека, че по мързелива и Усер протектвана система от OS X не съм виждал, ама е и много рестриктивна поради това ... прилича на Vista ...

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Работя на Ябълки на клиенти - всичките потрошени по една или друга причина, системите им варират от 9 Classic през 10.2,10.3.5, и всички не/ъпдейтнати вариации на 10.4.х ... колкото по работя толкова по се убеждавам че няма нищо по хубаво от старото ПС пък било то с Виндоус или Линукс ... иначе не мога да отрека, че по мързелива и Усер протектвана система от OS X не съм виждал, ама е и много рестриктивна поради това ... прилича на Vista ...
    Абсолютно и в 99.94% от твърденията си Не си прав.
    'работене' не значи да почистиш екрана и да смениш букса на захранване. Поне не се излагай и не говори глупости за неща които не разбираш, щото малките слушат и се учат на щуротиите ти

6. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Cool Blacky, такива "разбирачи" като теб обикновенно опитват сами да сменят потрошеното DVD на 12" PowerBook, не че не са достойни за уважение де ...

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Не ,че искам да взема страна в спора , ама до сега не съм виждал по-стабилен и безгрижен броузър от Сафарито и твърдението ти ме хвърля в див размисъл ........дай повече инфо какво се дъни в броузъра, компа на който работи някога виждал ли е ъпдейти на софтуера и т.н.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Cool Blacky, такива "разбирачи" като теб обикновенно опитват сами да сменят потрошеното DVD на 12" PowerBook, не че не са достойни за уважение де ...
    Драги ми смехурко, бързам да ти кажа, че като изключим Правец 82, първият ми досег с Apple машините беше с MAC II. Още ми е в колекцията, мога да ти го покажа как с 8 мегабайта подкарва ICQ + Netscape. Мога да ти покажа и двупроцесорния си Мак - Daystar Genesis MP 400+, произведен е 96-та година, но понеже съм с две леви ръце, строшени при това, пак успях да му качa OS X.
    И не ми отправяй квалификации, щото не знаеш драги с какво и как се занимавам, така че - продължавай да си сменяш ДВД-та на PowerBook-ове и да ръсиш мъдри, невчесани мисли по форумите.
    Обаче истинската оценка на Apple продуктите остави на тези, които наистина РАБОТЯ с тях.
    Не всеки автомобилен техник, дето сменя масло и гуми разбира от класическа музика.

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Black Adder , само да "втъкна" че по нашата арена в секция софтуер вече "броди" и финалната версия на Леопард ...

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    Драги ми смехурко, ... И не ми отправяй квалификации, щото не знаеш драги с какво и как се занимавам...
    Обаче истинската оценка на Apple продуктите остави на тези, които наистина РАБОТЯ с тях.
    Не всеки автомобилен техник, дето сменя масло и гуми разбира от класическа музика.
    Блеки не подскачай толкова, целта ми не е да си мериме ... ти също не знаеш с какво се занимавам, но това не ти пречи да раздаваш квалификации което не говори много добре за теб

По втората сентенция, занимавайки се от доста време с MAC общността съм забелязал че
    всички са малко или много вманиачени на тема Макинтоши/ИПлоди и т.н. "Coolest Gadget in the Hood", и дума не дават да се издума срещу тяхната страст, гледат на всичко дето няма недоядена ябълка с пренебрежение и т.н

Що се отнася до подкарването на MAX OS, не е толкова голяма философия колкото я изкарваш

Автомобилният техник не смятам да го коментирам изобщо, освен ако не се мислиш за началник Сервиз...

@Stanly - Колкото пъти ми е забивало сафарито независимо дали на G3/4/5 или по новите Интелски серии никой браузър на PC не ми е забивал толкова...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Re:Продавам Apple Time Capsule 2TB, 2012, за Windows / Mac
    От Kinescopa във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 11-03-14, 20:04
  2. Продавам Macbook Pro/Air + Apple iPad 2 + Apple TV2 - запечатани и с гаранция!
    От teodorteo във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-11, 22:16
  3. Продавам Macbook Pro/Air + Apple iPad 2 + Apple TV2 - запечатани и с гаранция!
    От teodorteo във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 10-06-11, 00:41
  4. Проблем с браузърите
    От InternetZombie във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 16-09-10, 10:39
  5. Собствен toolbar в браузърите
    От fuoco във форум Програмиране
    Отговори: 3
    Последно: 16-05-06, 23:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе