Здравейте,
имам един проблем със Norton Personal Firewall.
Изведнъж ми се счупи и не иска да работи, но спря да ми пропуска Skype.
Опитвам се да го деинсталирам, обаче ми изписва:
Fatal error during installation
Накой може ли да ми помогне, моля!
Здравейте,
имам един проблем със Norton Personal Firewall.
Изведнъж ми се счупи и не иска да работи, но спря да ми пропуска Skype.
Опитвам се да го деинсталирам, обаче ми изписва:
Fatal error during installation
Накой може ли да ми помогне, моля!
Да си чувал че някой програми имат версии, башка пък че има и различни Windows-i, както и че има официално закупени антивирусни и кракнати такива.
И всичко това ние трябва да го отгатнем, да ти напишем отговор, че и компетентен на всичкото отгоре.
Съжалявам, не съм много компетентна
Norton Personal Firewall 2002 година ( друго не виждам да пише)
кракнат.
с windows XP съм.
Надявам се това да даде някаква яснота .
Да предположим, че си с ХР. Предлагам да си изтеглиш Your Uninstaller Pro, да инсталираш наново NPF върху старата, да деинсталираш с първата програма, в случая деинсталацията ще е изчистване на всякакви следи от великолепната програма на Нортън.
И повече да не слагаш Нортън програми на компютъра си. Не са хубави.
Ако така не стане ще трябва да потърсиш някой, който разбира повече да свърши работата, защото става дълго за обяснение.
Дори и вградената стена да пуснеш в комбинация с една антивирусна и готово.Винаги съм се чудил на продуктите на Symantec как може да са толкова гадни.
Вградената "огнена стена" на ХР-то съвсем не е лоша, а най-вече си върши работата.
Та, ако само Firewall-а ти е проблема, просто ползвай вградената.
За деинсталирането на Norton Personal Firewall 2002 пробвай през Control Panel или с деинсталиращата програма в папката на NPF. Не е лошо, за да си гарантираш успех в операцията по деинсталирането, да kill-неш процесите на NPF и тогава да деинсталираш.
Сваляш си това тулче и с него деинсталираш:
ftp://ftp.symantec.com/public/englis...moval_Tool.exe
ru-boy , нямам никакви действащи процеси NPF за да ги килна
Vandal, добре ама как точно се действа с това, аз както споменах по-горе съм неможеща и незнаеща
Стартираш програмката. Кликаш на Next, след това се съгласяваш с лцензионното споразумение и пак Next.
В новия прозорец трябва да въведеш буквите и цифрите и пак Next.(това със сигурността ми се струва малко глупаво)
Чакаш да свърши и след това рестарт.
Внимание
Ако имаш и друг софтуер на Norton описани в началото, ще бъдат изтрити.
Панделке
Темата ти е за Общ софтуер.
правя това и ми дава некст кликвам некст и ми дава прозорец с линк и отдолу ексит
линка ме праща тук и незнам какво да правя http://service1.symantec.com/SUPPORT...06050909471013
знам че темата ми е за общ софтуер но вече я бях пуснала и не исках да я пускам и там
съжалявам
След скана ти дава възможност онлайн да им благодариш за бозата дето са направили.
Не му обръщай внимание. Рестартирай си РСто.
На мен пък ми се струва, че иска по-нова версия на тулчето да се изтегли. Поне така пише в линка, даден от Pandelka - "Norton Removal Tool has expired" и после "Download the latest version of the Norton Removal Tool" с опции за теглене за различни ОС.Първоначално публикувано от Vandal
OFF TOPIC
Гадни са продуктите под името (или марката, не знам как да го нарека) Norton - примерно Norton Ghost, Norton Antivirus и обсъждания тук Norton Personal Firewall.Първоначално публикувано от dragozow
Подобните (само по име, де) продукти от серията Symantec са си много добри (те са си практичеки съвсем отделни и различни продукти) - Symantec AV Corporate, Symantec PCAnywhere и особено Symantec Ghost.
Дай по-надолу за да видиш какво пише.
А линка който съм дал в пост №6 е директно от фтп сървъра на symantec, където са последните версии.
Te Symantec нарочно се гаврят с името Norton, за да могат да продават корпоративните си продукти.
Една фирма, която произвежда един калпав и един добър продукт с различни имена.