Инсталирах си тази версия на QIP обаче не ми импортва контактите от контакт листата. А хора ми пишат и всичко е наред, но в контакт листата нямам никой?
Инсталирах си тази версия на QIP обаче не ми импортва контактите от контакт листата. А хора ми пишат и всичко е наред, но в контакт листата нямам никой?
А разгъна ли си я? Горе със стрелкичките дето пише online, offline и not in the list.
малко бозичка е засега infium-a.. пробвах го, но ми дойде малко различен.... ще се пробвам по-нататък, барем го преглътна![]()
Като му смениш default-ния skin, става с доста по-читав изглед и не се усеща много разлика с QIP 80xx.
Да и аз така, ама вече почнах да свикна. Според мен е доста бъгав, може би защото е бета версия?Първоначално публикувано от FearMe
Откакто излезе в края на юни има 3-4 обновявания на бетата и се държи нормално според мен. Доста грешки се поправиха. Като функционалност не виждам разлика с 80** версиите.
След като пробвах преди време QIP Infium, се случи това, което се случи и на Вистата, а именно изтрих го веднага. Калпава работа. Жалко е, че автора на QIP смята, че това е бъдещето на неговия пейджър.
Преди време, това първата бета ли значи?
Светът се променя...
Едно от предимствата е малкото използвани ресурси в сравнение с qip2005 и другите месинджъри, включително Миранда, която ползвам предимно.
Пробвайте да активирате освен АОL протокола и Jabber (примерно)...сдава багажа отвсякъде..товари на 100% и единствения начин е рестарт - поне при мен е такаПървоначално публикувано от universum
Аз пък си ги ползвам и двете и съм много доволенПървоначално публикувано от ru-boy
![]()
E, защо пък и двете? Aкo едното е по-добро, би следвало да ползваш него.Първоначално публикувано от DeathKnight
Явно Рици има предвид, че ползва както Виста, така и Инфиум (едното не изключва другото).
Използвам infium, обаче докато не се убедя, че работи както трябва и не ми създава грижи няма да махна QIP.Първоначално публикувано от ru-boy