Някой има ли впечатления за тази машинка ?
Някой има ли впечатления за тази машинка ?
Привет! Моля ако някой знае да сподели какво значи HDCD в като функция за този плеър? Благодаря!
Здравейте. Наистина ако някой има инфо за това DVD, нека я сподели. Аз също мисля да си купувам PV-4000. Може ли да постнете една снимка, за да го видя. Моята информация е, че е като PV-400. Но не искам да го купувам, ако е като PV-400 NEW.
Като го гледам си мисля,че си струва парите:
Погледнах го вече в Метро , но не ми вдъхна доверие , първо неможаха да го пуснат - проблем си имаше, второ малко паянтово изглеждаше. това от мен
За 64 лв с ДДС как да е стабилно.... скоро ще почнат да продават DVD кит "Сглоби си сам домашен плеър" по 25.99 лв.
Добро е , pv-400usb + pv-5М pro събрани в едно .Заслужажа си и цената му е поносима направо е идеално
Като гледам USB 1.1.Нищо чудно и да "сече".
днес си купих такова ДВД освен 4е неотговаря на снимката която е в интеернет и снимката на кутията плеара работи безупре4но . можеби малко бавно но това е субективно защото не съм видял други плеари как работят. чипът е медиатек или поне така си мисля от прочетеното в книшката на устройсвото
Какво имаш в предвид "работи малко бавно"."Хапе"ли първата буква от субтитрите в ляво?
под бавно имам в предвидвремето за което след като вкара6 диска или флашката на екрана се появява съдържанието им .Дори самото пускане на плеара след натискане на  бутона POWER минават поне 30 секунди преди да се получи някаква индикация че устройсвото работи , т.е нито на телевизора има картина нито на самия плеар светва нещо (а то светва единсвено lcd по бутоните няма никакво осветяване както е дадено на рекламата от метро и на кутията на апарата,а и дисплеа не е сдва цвята а е само жълт) това не е никакъв проблем  можеби странно докато му свикнеш. А за субтитрите са перфектни поне това което съм видял до момента , е има тук таме някой иероглив отпред отзат или посредата от типа " <>$&" но това не е дразнещо поне за мен
При мене ги хапеПървоначално публикувано от shveb
Става въпрос за това:
[img width=800 height=600]http://i20.tinypic.com/2cyqzab.jpg[/img]
ако правилно съм схванал иронията на vaskesbg .Имиджа е от PV-5M.
Да точно така излизат субтитрите , но в упътването пише че софтуера ще бъде модифициран и достъпен за изтегляне от уебсаита.
При мен подобен проблем до сега не се е появявал по скоро по някога не излиза последната буква от реда(може би един или два пъти за целия филм)Не знам дали е от ДВД но поне засега това забелязах