Здравейте!
Днес ми направи впечатление, че нод-а ми не е ъпдейтван от Май месец. Като му дам да ъпдейтне ми казва, че съм с най-новите ъпдейти. Ако някой знае сървър който не иска парола моля пишете тук или на ЛС.
Здравейте!
Днес ми направи впечатление, че нод-а ми не е ъпдейтван от Май месец. Като му дам да ъпдейтне ми казва, че съм с най-новите ъпдейти. Ако някой знае сървър който не иска парола моля пишете тук или на ЛС.
а ти видя ли темата, в която "прекрасният" нод е пуснал да мине толкова гадна гадина, че се налага ремонт/преинсталация на win-a?
не че нещо, ама доста често се споменава "нод32" в темите за пострадали от вируси
това е така... но в момента не искам да сменям антивируса ами просто ми трябва сървър от който да мога да ъпдейтвам....
да, и аз чувам напоследък, че Нодчето е почнало да се излага, но явно зависи и от самите настройки на нода, аккто и от конкретната версия на Нод, защото различните версии на Нод се ъпдейтват по различен начин, в смисъл, че ъпдейтите са различни. При мен поне за сега е засичал всички вируси, които съм хващал и ми е помагал да нямам проблеми.Първоначално публикувано от FearMe