значи искам някой да ми обясни как мога да си преинсталирам Локален диск "Ц" ще сам много благодарен но малко по-подробно защото съм![]()
значи искам някой да ми обясни как мога да си преинсталирам Локален диск "Ц" ще сам много благодарен но малко по-подробно защото съм![]()
искам да си преинсталирам линдолса щото ЦС-а ми се багна резолюцията ми беше огромна аз я намалих от видеото в играта и ся ми пише "Инпут Сигнал" "Аут Оф Рандж" и ми казаха да си възстановя "регистрито" което можело да стане с " Възстановяване на Системата" или рестарт на линдолса аз мисля да си възстановя системата ама ако стане някой гаф после какво ще правя![]()
Аз май схванах за що иде реч, въпреки че НЕ играя CS, даже май напротивТая игрица, в резолюцията, в която е преминала, се мъчи да надуе монитора на някаква твърде висока честота и той пищи, че му идва нагорно. Ако съм прав (и изобщо бачка в такава раздел.способност) ще ти помогне програмка като refreshlock ( http://www.pagehosting.co.uk/rl/ ) - с нея ще си заковеш честотата на опресняване в искания режим на нещо разумно, като почнеш от 60Hz и нагоре - докъм 85Hz примерно. Няма нужда да "преинсталваш виндолса", нито да сменяш компютъра, нито жилището.
@fanta и аз не виждам, ама съм чувал така, затова тъй си рекохпък и човекът е патриот, враг на латиницата, дет се вика - диск "Ц", "Инпут Сигнал", "Аут Оф Рандж" - и така
![]()
Рестартирай Рс-то като натискаш F8.Първоначално публикувано от ZanGaDor
Като ти излезе менюто избери
VGA mode.
Windows ако е читав, ще тръгне с видео в този режим и после си го настройваш стандартно.
Това е. Успех!![]()