значи искам някой да ми обясни как мога да си преинсталирам Локален диск "Ц" ще сам много благодарен но малко по-подробно защото съм
значи искам някой да ми обясни как мога да си преинсталирам Локален диск "Ц" ще сам много благодарен но малко по-подробно защото съм
искам да си преинсталирам линдолса щото ЦС-а ми се багна резолюцията ми беше огромна аз я намалих от видеото в играта и ся ми пише "Инпут Сигнал" "Аут Оф Рандж" и ми казаха да си възстановя "регистрито" което можело да стане с " Възстановяване на Системата" или рестарт на линдолса аз мисля да си възстановя системата ама ако стане някой гаф после какво ще правя
Аз май схванах за що иде реч, въпреки че НЕ играя CS, даже май напротив Тая игрица, в резолюцията, в която е преминала, се мъчи да надуе монитора на някаква твърде висока честота и той пищи, че му идва нагорно. Ако съм прав (и изобщо бачка в такава раздел.способност) ще ти помогне програмка като refreshlock ( http://www.pagehosting.co.uk/rl/ ) - с нея ще си заковеш честотата на опресняване в искания режим на нещо разумно, като почнеш от 60Hz и нагоре - докъм 85Hz примерно. Няма нужда да "преинсталваш виндолса", нито да сменяш компютъра, нито жилището.
@fanta и аз не виждам, ама съм чувал така, затова тъй си рекох пък и човекът е патриот, враг на латиницата, дет се вика - диск "Ц", "Инпут Сигнал", "Аут Оф Рандж" - и така
Рестартирай Рс-то като натискаш F8.Първоначално публикувано от ZanGaDor
Като ти излезе менюто избери
VGA mode.
Windows ако е читав, ще тръгне с видео в този режим и после си го настройваш стандартно.
Това е. Успех!