защитя от хакери компютър които е 24 часа в И-нет. На него има има инсталирана само 1 програма за VOIP телефония.
Процесора е стар 233 Мхц. Пентиум 2. Опитах се да сложа Зонеаларм но много се товари от нея.
Преглед за печат
защитя от хакери компютър които е 24 часа в И-нет. На него има има инсталирана само 1 програма за VOIP телефония.
Процесора е стар 233 Мхц. Пентиум 2. Опитах се да сложа Зонеаларм но много се товари от нея.
Пробвай да сложиш някоя по-стара версия на ZoneAlarm - нещо от рода на 5.9
Kerio Personal Firewall 2.1.5 (last freeware version)
http://www.321download.com/LastFreew...nal%20Firewall
Интересно, от къде се е пръкнало мнението, че 'хакерите' само чакат някое старо пентиумче да се заплесне и веднага го 'хакват'
какво точно те ти хакнат, sailorbg? та си седнал освен другия тормоз, и Firewall да пускаш на клетата машинка?
Още повече, че някак си пропуснал да споменеш и OS-a дето си му качил.
Наистина не знам какво искат от "клетата машинка". Като я оставя включена в Нет-а я намирам увиснала и със "син екран". Когато не е включена работи седмица без проблеми.
Но ми писна да и дърпам и да включвам кабела всеки път като се обаждам по този софт. телефон.
Иначе е 233 МХЦ. Пентиум 2 с 163 МБ. рам и ВИН 2000.
Това е старият ми лаптоп с които ми е трудно да се разделя пък и ако не го "хакват" пишлеметата от квартала (може би не само от моя квартал) си работи идеално като телефон.
категорично ти заявявам, че проблема със Синия екран, не е от лошите 'хакери', а от хардуерен или софтуерен проблем на горкото копютърче.
Пусни един тест на паметта, виж как са температурите на процесора.
Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Цитат:
Първоначално публикувано от sailorbg
Драги ми Usera, не че ми пречи да се заяждам, ама да те открехна, като си почнал да цитираш, цитирай всичко, не вади от контекста.Цитат:
Да ти е минавало през ума, че на НЕ включената в НЕТ-а машина не се стартира и тази програма, а и още няколко необходими при работа в мрежа? Сигурно не си се замислял, че тези програми лапат и памет и ресурси, че и процесора грее доста повечко?Цитат:
Мнеее, много по-лесно е да се направиш на отворен, цитирайки според теб противоречащи си неща, и да извъртиш работата така, че пак любимите ти Хакери да са виновни за увисналия Лаптоп /машинка предназначене не за 24 часова експлоатация/.
Също така ще ми е много любопитно и интересно да споделиш с нас, поради каква точно причина, и по какъв начин ХАКЕРА прави сините екрани?
Но хайде да ги изясним тези неща, когато автора на поста sailorbg пусне снимка на екрана и си види Event Log-a, от какво му забива.