Някой може ли да ме насочи към програма която е ползвал за разбиване на пароли в Word?
Някой може ли да ме насочи към програма която е ползвал за разбиване на пароли в Word?
изважда резултати за това. Може да опиташ, например, да търсиш за "MS Word password recovery".
P.S. Поставяйки по този начин въпроса в този форум е много вероятно да получиш коментари от нравствено-етичен характер.
Няма. Специално за Word пароли никой няма да прави забележки. Ако въобще там може да се говори за защита на някакви данни.Първоначално публикувано от grgeorgiev
Е хубаво ама няма ли някоя безплатна?Първоначално публикувано от Little_Alien
Cimaware OfficeFIX Enterprise 5.95
OfficeFIX представляет собой пакет программных продуктов, предназначенных для восстановления поврежденных таблиц Excel (любой версии), баз данных Access (MS Access 95, 97, 2000, XP или 2003) и документов Word (любой версии, включая Word for Macintosh). Если при попытке открытия документа Office программа отображает сообщение об ошибке, это означает, что файл поврежден.
OfficeFIX извлечет информацию из такого документа и сохранит ее в новом файле, который вы легко сможете открыть. Восстановление поврежденных файлов займет у вас не более пятнадцати минут.
ако не можеш да се оправиш - на лични
Е добре де - ама той файлът не е повреден само паролата не знам... как точно ми помага тази програма?
Качи го някъде пустият му файл, да го дръпна и ще ти кажа паролата. Явно е по-лесно да ти направи тази услуга човек, отколкото ти да си отделиш от скъпоценното време и да си намериш една от стотиците програми която вършат тази работа.
Че иначе става - дайте програма, дайте сега crack, a сега кажете как се ползват двете неща.
Просто искам една програма която да е проверена че работи... Бях си свалил Advanced Office Password Recovery но няма крак за версията която им е на сайта... И няма нужда от крайни изказвания...
По торентите се намира с crack
Ако искаш може и да ти я пратя...
Основно правило! - Платени програми никога не се теглят от сайта на производителите имПървоначално публикувано от getlow
А се теглят от народните онлайн магазини!
... като торенти tupalka.com и другиПървоначално публикувано от VanDan
ето ти разбивачки, каквито се сетиш, някои съм ги пробвал и си работят екстра http://www.password-crackers.com/crack.html